Всі категорії
Додати товар

Светодиодный ночник гриб led лампа ночник грибочек с датчиком освещения

149 грн -20% 120 грн
Опис

Цена 1 шт-120 гр. От 5 шт цена 100 гр. Вилка ЕС .⁰Для роботи цього пристрою необхідно лише його підключення до розетки без додаткових попередніх налаштувань.

Світильник нічник гриб також не вимагає ручного керування, а його корпус не обладнаний кнопками. Натомість у світильник вбудований датчик освітлення, який автоматично вмикає або вимикає світильник залежно від зовнішньої яскравості.

Завдяки такій конструкції, користувачеві не потрібно робити будь-яких дій: з настанням темряви світильник увімкнеться сам, а вранці вимкнеться.

Залишаючись приєднаним до джерела живлення в денний час, нічник у розетку гриб перетворюється на невелику настінну прикрасу навіть у вимкненому стані.

А під час роботи світильник створює приємне та м'яке освітлення, яке не дратує очі та допомагає створити затишну атмосферу у приміщенні. Його спокійне світіння сприятиме розслабленню, відпочинку та зануренню в сон уночі.

Світильник у розетку гриб відрізняється довгим терміном служби та енергоефективністю, значно економніше використовуючи електрику.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари