Всі категорії
Додати товар

2шт розумна лампочка лампа cskyzk zigbee e27 9 вт philips hue, amazon alexa

1000 грн
Опис

Ціна за 2шт

Про цей предмет

- 💡【Сумісні пристрої з лампами Zigbee E27】 Розумна світлодіодна лампа 9 Вт призначена лише для Philip Hue, Samsung Hub, Echo (4-го покоління), Echo Studio, Echo Plus (2-го покоління), Echo Show (2-го покоління), Echo Show 10 (3-го покоління). ). Тож підтвердьте, що Zigbee Smart Home Hub вбудовано у ваш пристрій. В іншому випадку вам знадобиться використовувати концентратор Zigbee між ними.
- 💡【Світло зі зміною кольору за допомогою голосового керування】Підключіть світлодіодні лампочки для різдвяних прикрас для спальні безпосередньо до пристрою Alexa. Просто дайте просту голосову команду, щоб увімкнути або вимкнути його. «Алекса, увімкни світло в спальні». «Алекса, вимкни все світло». Спочатку підключіться до шлюзу, а потім за допомогою програми під'єднайте лампочку
- 💡【Лампа дистанційного керування APP Zigbee】Ви можете дистанційно керувати розумною лампою в APP. Немає сторонніх програм. Ви можете керувати розумною лампочкою за допомогою однієї кнопки будь-коли та будь-де. Розумна лампочка E27 ZigBee використовує бездротове з'єднання ZigBee і споживає набагато менше електроенергії, ніж лампочки WiFi та Bluetooth. У тому самому середовищі ефективність захисту від перешкод Zigbee набагато краща, ніж лампи Bluetooth і WiFi.
- 💡【Функція групового спільного використання світлодіодних ламп】Лампою E27 RGB можна керувати індивідуально або групою. Ви можете створити групу/сцену для всіх своїх пристроїв і керувати багатьма за допомогою однієї команди. Заплануйте ввімкнення та вимкнення програми в певний час доби, кожен день тижня.
- 💡【Багатокольорові лампочки на вибір】Ця лампочка-канделябр потужністю 9 Вт може відтворювати понад 16 мільйонів кольорів світла, включаючи RGB і теплий білий (2700K-6500K). Зробіть своє життя барвистішим! Зробіть своє життя зручнішим і дивуйте!. Різнокольорові лампи з регулюванням яскравості для прикраси будинку, бару, вечірки, сцени KTV, свята, нічної лампи.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари