Всі категорії
Додати товар

Світлодіодні лампи novpow gu10, 6 вт, 450 лм, холодний білий колір, 6000 к, трекова...

343 грн
Опис

продуктеІнформація про продукт

Бренд

новпоу

Тип світла

ВЕЛ

Особлива функція

Енергетично ефективний

Потужність

6 Вт

Основа лампи

ГУ10

Еквівалентна потужність лампи розжарювання

6 Вт

* * *

- Енергоощадні світлодіодні лампи Екологічні та екологічно чисті енергоефективні лампи класу A+ заощаджують до 80% енергії, у такий спосіб скорочуючи рахунки за електроенергію. Середній термін експлуатації лампочок становить 30 000 годин.
- Простота встановлення лампи GU10 Вони такі самі розміри, як і оригінальні галогенні лампи GU10, тому підходять до будь-яких наявних фітингів. Треба зазначити, що це версії без регулювання яскравості.
- Більше безпечних світлодіодних ламп Гарні та яскраві лампи прийшли на заміну галогенної лампи GU10, яка постійно нагрівається й має два вибухи скла всюди, безпечніше, а пластик не матиме таких проблем зі склом. Вони не нагріваються до температури сонця, тож що спокійніше, чи не так? Дайте їм шанс, супер'яскраве біле світло, переможець-переможець.
- Яскраве холодне біле світло Ці мерехтливі лампи GU10 з колірною температурою 6000 К випромінюють тепле біле світло потужністю 450 лм, схоже на лампи розжарювання, і створюють затишну, розслаблювальну та затишну атмосферу. Приємний теплий колір світла, який має набагато природніший вигляд, ніж різке біле світло, що випромінюється іншими лампочками. Це чудово яскраві вогні, і знешкоджувачі чудово справляються з поширенням променя.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
andriy2382765
Electroboom
Надвірна
20% виконаних замовлень
Був

Схожі товари