Всі категорії
Додати товар

Світлодіодний світильник стельовий rgb з регулюванням яскравості і пультом lqikarl 24...

1250 грн
Опис

Про цей предмет

- 【Сучасний тонкий дизайн】 Наш новий світлодіодний стельовий світильник має покращену функціональність і дизайн. З точки зору функціональності, ми надаємо більше варіантів колірної температури, яскравості та налаштування кольору RGB; міняємо заднє світлопропускання на повне, щоб зробити освітлення більш атмосферним. Що стосується зовнішнього дизайну, у нас є сучасний тонкий дизайн, який обіймає стелю, створюючи відчуття простору у вашому інтер'єрі. 29 x 29 x 2,83 см.
- 【Пульт дистанційного керування, пам'ять і функція синхронізації】 Наш функціональний дизайн надає пріоритет комфорту в повсякденному житті. Світлодіодними стельовими світильниками можна легко керувати за допомогою пульта (в межах 10-15 метрів) або настінного вимикача. Світло запам'ятає поточний ефект освітлення через 60 секунд після включення. Під час наступного ввімкнення колірна температура та яскравість відображатимуться під час останнього вимкнення, щоб уникнути частих налаштувань. Наші стельові світильники також можна налаштувати на автоматичне вимикання через 1/2 години. Ця функція допомагає заздалегідь підготуватися до сну.
- 【Регульована колірна температура та яскравість】Колірну температуру (3000K~6500K) і яскравість (10%~100%) лампи на стелі можна динамічно регулювати, довго натискаючи кнопку дистанційного керування. Шляхом короткого натискання пульта дистанційного керування або настінного перемикача ви можете напряму вибрати між трьома режимами: тепле світло 3000K, природне світло 4000K і холодне світло 6500K. Незалежно від того, де ви проводите вечір із сім'єю, читаєте чи працюєте, ви знайдете відповідне світло. Режим нічного освітлення на 10% менш яскравий, ніж 3000 К, що особливо корисно для сну дітям і людям похилого віку.
- 【7 кольорів RGB і 4 динамічних режими RGB】Наш світлодіодний стельовий світильник підтримує 7 кольорів RGB, ви можете вибрати один колір або вибрати режим автоматичного циклу. Ніжно-фіолетові тони ідеально підійдуть для романтичного побачення, заспокійливі блакитні тони - для кіновечорів, а зелені та жовті - для дитячої спальні. Динамічний режим чудовий і ідеально підходить для зустрічей з друзями, а також для сімейних ігор.
- 【Високоякісний матеріал, простий у встановленні】Ми пропонуємо високоякісні енергозберігаючі стельові світильники потужністю 3000 лм потужністю 24 Вт з CRI>80, що забезпечує яскраві кольори та яскравіше освітлення, термін служби до 50 000 годин, що зменшує витрати на обслуговування та монтаж. легкий вітер, ви можете переглянути наше відео та інструкції з встановлення.

* * *

Опис товару

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?