Всі категорії
Додати товар

Світлодіодна настільна лампа з бездротовим зарядним пристроєм 15вт б/у

500 грн
Опис

Б/У (в хорошому стані,перевірена,повністю справна)

Про цей предмет

- 【Настільна лампа з бездротовим зарядним пристроєм】Світлодіодна настільна лампа з бездротовою зарядною основою, сумісна з iPhone 12/12 Pro/12 Pro Max/12 Mini/SE/11/11 Pro/11 Pro Max/XS Max/ XR/ XS/ X/ 8/8 Plus, Galaxy Note 8, S8, S8 Plus, S7, Galaxy S7 Edge та всі пристрої з підтримкою Qi/бездротової зарядки. Просто покладіть телефон на основу лампи, щоб зарядити його.
- 【Дизайн чутливого сенсорного керування】 Робота світлодіодної настільної лампи дуже проста, достатньо торкнутися рамки, а потім можна регулювати яскравість режиму нічного освітлення. І просто покладіть телефон на настільну лампу, мобільний може бути зарядним пристроєм. Ніжна лампа м'яка вночі, висвітлює, але не дратує очі.
- 【Дбайливе світло для читання】Світлодіодна настільна лампа не створює мерехтіння, запаморочливого світла, тіні та м'якого світла, вона може працювати як нічник, лампа для читання або загальна лампа, забезпечуючи повний догляд за очима. Ідеально підходить для офісу, гуртожитку коледжу, читальної кімнати, вітальні, спальні, кабінету, тумбочки. Настільна лампа - чудова прикраса для дому та офісу, для дітей будь-якого віку, а також для дорослих.
- 【Сучасна лаконічна настільна лампа】На основі приліжкової лампи з нековзким матеріалом можна зручно користуватися, не турбуючись про стабільність. Твердий матеріал гарантує тривале, приносячи вам заспокійливе задоволення.
- 【Регульована лампа】 Складану світлодіодну настільну лампу з гнучким кронштейном на 180° можна регулювати під будь-яким кутом. 3 види світла (яскраве світло, м'яке світло, слабке освітлення), повністю відповідають вашим потребам у освітленні. Ви можете вибрати найкращий кут освітлення відповідно до різних вимог.

* * *

Опис продукту

Світлодіодна настільна лампа, настільна лампа, приліжкова лампа, настільна
лампа для читання та бездротового зарядного пристрою для спальні, вітальні,
офісу

- Ідеальний подарунок: світлові лампи є ідеальним подарунком на день народження, ювілей, різдво, день святого Валентина, подаруйте друзям, хлопцю, дівчині, коханцеві, парі, чоловікові, жінці, батькам, матері, батькові, дитині, доньці, сину тощо.

- Широко використовувана світлодіодна настільна приліжкова лампа: світло -- це не лише настільна лампа для читання з портативним доглядом за очима, робоча лампа, лампа для навчання дітей, але й гарні декоративні лампи для спальні, узголів'я ліжка, тумбочки, вітальні, офісу.

- Кілька функцій: ця настільна лампа, окрім популярного сенсорного перемикача, бездротової зарядки, регулювання кута нахилу, регулювання яскравості та інших функцій, також має такі функції, як тримач для мобільного телефону, освітлення камери, складне зберігання, інтелектуальне виявлення та автоматичне живлення. вимкнено.

- Сучасний зовнішній вигляд: дизайн нічного світильника дозволяє адаптувати його до різних стилів життя та меблів. Світло стане одним із привабливих прикрас вашої кімнати!



Чудові програми

Ідеальний подарунковий костюм для всіх людей, подаруйте своїм друзям і родині
щасливий настрій.

Догляд за очима

Настільна лампа створює комфортне освітлення для очей, нехай читання не тисне.

Спокійний супутник сну

Тихо супроводжує сон і прикрашає ваше житлове приміщення, додаючи шарму та
краси.

Обертання на 120°

Поворот абажура на 120°. Знайдіть найкращий кут освітлення. Ви можете
налаштувати оптимальний кут відповідно до ваших потреб

світлодіодний індикатор

Коли горить зелене світло, що вказує на те, що він заряджається. Якщо телефон
не підтримує бездротову зарядку або зарядка відбувається ненормально, горить
червоний індикатор.

Упаковка включає в себе

Коробка містить настільну лампу, ручний шнур живлення та інструкцію з
експлуатації. Світлодіодну нічну лампу можна скласти для щоденного
транспортування та зберігання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари