Всі категорії
Додати товар

Світлодіодна подвійна настільна лампа з тримачем

599 грн -9% 550 грн
Опис

"1. Зменшити пошкодження синім світлом - Ця світлодіодна настільна лампа
випромінює м'яке світло без мерехтіння, щоб допомогти вам зменшити пошкодження
синім світлом, щоб вашим очам не доводилося намагатися читати, працювати та
вчитися, щоб пристосуватися до нерівних довжин хвиль світла.

2. Проста конструкція - світлодіодна двоголова лампа використовує двоголову лампу для вирішення проблеми примари. Тримач лампи можна скласти, а ліву і праву сторони розширити на 180 градусів.

3. Тривалий час автономної роботи - літієвий акумулятор ємністю 4,000 маг, кілька методів зарядки, можна заряджати від розеток, комп'ютерів та павербанків. Забезпечує 8 годин низької освітленості, 3,5 години середньої освітленості і 2 години сильного світла, підходить для частих ділових поїздок, екскурсій і кемпінгу.

4. Регульована та портативна - ця креативна портативна настільна лампа з яскравими світлодіодними ліхтарями пропонує просту розбірну конструкцію, яка невелика і її легко переносити, не займаючи занадто багато місця. Будь то в рюкзаку або багажі, ви можете носити цю лампу на роботу і читання.

5. Просто натисніть кнопку -- Ця біла лампа проста у використанні одним натисканням кнопки. Коротке натискання, щоб увімкнути білий світлотеплий світлотеплий білий лайтофф. Тривале натискання для регулювання яскравості світла. Існує 5 рівнів яскравості і 3 температурних діапазону від 3000К до 6500К.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?