Всі категорії
Додати товар

Настільна лампа elehot з регульованою яскравістю, 3 лампи з регульованою яскравістю,...

1000 грн -15% 850 грн
Опис

Настільна Лампа Elehot З Регульованою Яскравістю, 3 Лампи З Регульованою
Яскравістю, Сенсорне Управління, 10 Вт

- Бренд: Елехот
- НОМЕР МОДЕЛІ: F1
- 3 рівні яскравості: низький, середній та високий режими відповідають усім потребам щоденного використання, роботи, навчання, читання, відпочинку. Жодного мерехтіння, запаморочливого світла, тіней і м'якого світла, що дозволяє ефективно уникнути втоми очей, викликаної мерехтливим світлом і різкими відблисками.
- Бездротова зарядна станція: Помістіть смартфон на основу настільної лампи, щоб легко зарядити акумулятор. Сумісний з більшістю смартфонів, представлених зараз на ринку. Індикатор заряджання: зелений, якщо сумісний, червоний, якщо несумісний.
- Гнучкий кронштейн лампи: Завдяки гнучкому кронштейну, що повертається на 180°, настільну лампу можна регулювати під будь-яким кутом. Ви можете вибрати найкращий кут освітлення для задоволення різних вимог.
- Просте сенсорне управління: сенсорний перемикач застосовується до цієї настільної лампи для полегшення управління. Увімкніть лампу простим дотиком, злегка постукуючи по плечу, натисніть ще раз, щоб вибрати рівень яскравості або вимкнути.
- Універсальність: ідеально підходить як настільна або настільна лампа для навчання або читання, а також як нічник для дітей різного віку, а також для дорослих.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари