Всі категорії
Додати товар

Нічник силіконовий акумуляторний дракоша світлодіодний сенсорний

399 грн
Опис

Тип: Нічники

Кілька примірників у наявності

🔝 Dinosaur silicone lamp

Нічник силіконовий акумуляторний Дракоша світлодіодний сенсорний  LOSSO LJC-140Силиконовий світильник "Дружній Дракон" –  це оригінальний нічник, м'який і приємний на дотик, здатний подарувати море радості та почуття захищеності як дитині, так і дорослому. З цим чудовим казковим персонажем, що світиться, засинати - одне задоволення! А ще він прикрасить інтер'єр спальні і прикрасить її своїм м'яким приємним світінням.
Лампа нічник Дракоша розроблена спеціально для тактильного "спілкування". Його можна взяти в руки, пом'яти, притулити до тіла, принести в ліжко і просто поставити поруч. І це не просто силіконовий нічник, це - чудова іграшка для дитини, з якою вона може не розлучатися і вдень, і вночі. Через пару днів вони стануть нерозлучними друзями, а батьки насолоджуватимуться тишею вечірнього проведення часу і лише вимикатимуть іграшку після того, як дитина спокійно засне.

Динозавр (Дракоша) Losso - це багатобарвний світлодіодний нічник. Цей милий сенсорний нічничок має 2 режими роботи. Натисніть кнопку увімкнення з нижньої сторони - і світильник почне світиться теплим білим світлом. При легкій бавовні по маківці Дракона або дотику пластиковим корпусом об жорсткий предмет, світильник почне змінювати колір по колу кожні 3 секунди і працюватиме в такому режимі до наступної бавовни. Друга бавовна фіксує колір - силіконова іграшка буде світитися в одному світлі до наступної - третьої бавовни. Останній – вимкне лампу. А далі все спершу і так по колу.

Ціна:399грн

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?