Всі категорії
Додати товар

Нічник 3d світильник місяць moon touch control 15 см, 5 режимів

369 грн
Опис

3D світильник – нічник Magic 3D Moon UFT стане відмінним доповненням будь-якого інтер'єру та чудовим засобом для створення атмосфери та затишку.
Виконаний за допомогою інноваційної технології 3D-друку. В точності повторюють рельєф справжнього Місяця.
Темними вечорами часом так хочеться затишку та тепла – завернутися у теплий плед, налити кухоль гарячого шоколаду, включити приглушене м'яке світло і просто посидіти, помріяти, подивитися у вікно, послухати стукіт дощу по даху. У такий вечір для створення відповідного настрою ідеально підійдуть наші світильники 3D Місяць UFT.
ОПИС
Лампа Місяць 3D UFT виготовлена ​​за допомогою інноваційної технології 3D-друку. Текстура корпусу імітує справжній зовнішній вигляд кратерів на поверхні Місяця і виглядає дуже красиво. М'яке світло рівномірно і плавно розсіюється по кімнаті, дає відчуття затишку та тепла. Більше того з ним легше заснути, ніж у повній темряві. Такий нічник стане ідеальним доповненням до інтер'єру не лише спальні дорослих, а й дитячої. І найменші зможуть спокійно засинати під його світлом. Такий світильник буде оригінальним подарунком коханій людині, другові або дитині.
Створіть атмосферу затишку у вашому будинку!
3D лампа у вигляді місяця – це новий нічник, який максимально повторює форму місяця та доповнює реалістичність місячним свіченням.

МОЖЛИВОСТІ ЛАМПИ:
-м'яке світло для спокійного сну
-сенсорний перемикач
-додаткові варіанти світла

КОМПЛЕКТАЦІЯ:
+ світильник
+ дерев'яна підставка
+ USB-заряджання
+ Пульт

Матеріал: PVS+ABS-пластик (відрізняється вищою стійкістю до ударних навантажень, нетоксичний, без запаху)

Світлова яскравість: 120 люмен.
Колір світіння: 5 кольорів.
Кабель зарядки: USB/DC 5V/1A

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари