Всі категорії
Додати товар

Нічник проєктор зоряного неба великий космонавт — лазерний світильник проєктор...

695 грн -20% 560 грн
Опис

Опис
Лазерний проєктор Зоряного неба «Астронавт» (ASTRONAUT) стане чудовим нічником для юних підкорювачів космосу й однією з улюблених іграшок! 8 різнобарвних зображень туманності з регульованою яскравістю зоряного неба оживлять і прикрасять не тільки дитячу кімнату, а й вечірку, сімейний перегляд кіно чи ігрову кімнату. Яскраві заворожливі зображення Галактики нічника відправлять вас у дивовижну подорож у відкритий космос, а різноманітність колірних ефектів дасть змогу повною мірою відчути пишність зоряного неба. Лазерний проєктор-нічник Космонавт — чудовий подарунок на День народження або будь-яке інше свято, сподобається як дітям, так і дорослим.

8 РЕЖИМОВ. Нічник Зоряного неба має 8 приголомшливих різнобарвних ефектів туманностей, прикрашених мерехтливими зоряними вогнями. Водночас туманності та зірки можна вмикати як окремо, так і в комбінації. Об'єктив проєктувальної лампи на шоломі астронавта має високу чіткість. Тому зображення-проєкція виходить дуже реалістичною, чудово передаються всі деталі та яскравість картинки. Спрямуйте об'єктив на стіну або стелю вашої кімнати, і він принесе вам космічне світло галактики, створивши спокійну та розслаблювальну атмосферу.

ПУЛЬТ ДИСТАНЦІОННОГО КЕРУВАННЯ І ФУНКЦІЯ ТАЙМЕРА. Для максимальної зручності проєктор нічник Астронавт обладнаний пультом дистанційного керування з діапазоном дії 5 м. З його допомогою ви з легкістю можете регулювати колір, яскравість і швидкість обертання туманності, частоту миготіння і яскравість зоряного неба. Крім того, ви можете встановити таймер на 45 або 90 хвилин, і в цьому разі зоряний нічник проєктор для дітей автоматично вимкнеться. Вам не знадобитися вставати з ліжка, щоб вимкнути його, або зайвий раз заходити в дитячу, ризикуючи розбудити дитину.

ІННОВАЦІОННИЙ ДИЗАЙН І РЕГУЛЬОВАНИЙ ВГОСТ ПРОЕКЦІЇ. Зірковий проєктор нічного неба виготовлений у формі компактної фігурки астронавта (висота 24,5 см), одягненого в білий скафандр, а підставка імітує поверхню Місяця. Голова та тіло з'єднані магнітною абсорбцією, тому голова може легко обертатися на 360°. Оскільки проєктувальна лампа нічника Зоряне небо розташована в шоломі астронавта, повертаючи голову, ви можете регулювати напрямок і кут самої проекції. Місячна основа знімна, а руки космонавта рухливі, щоб приймати різні пози. Лазерний нічник проєктор зоряного неба вирізняється футуристичним дизайном, продуманим до дрібниць, і стане чудовою декоративною прикрасою для будь-якого інтер'єру.

ЯКІСТЬ МАТЕРІАЛІВ І БЕЗПЕКА. Світильник Зоряне нічне небо виготовлений із якісного та міцного ABS-пластику. Матеріал екологічний і не має неприємного запаху, завдяки чому безпечний для здоров'я ваших дітей.

Важливо! З огляду на те, що джерело світла досить потужне, дивитися прямо в проєктор не рекомендується, щоб не створювати напруження на сітківку ока.

Характеристики:

Матеріал корпусу: ABS пластик
Джерело світла: світлодіодна лампа проєктор Зіркове небо
Режим перемикання: пульт дистанційного керування
Джерело живлення світильника: мережа 220 В або USB
Джерело живлення пульта: батарейки АА
Діапазон дії пульта: 5 м
Режими світіння: 8
Потужність світіння: 5 Вт
Довжина хвилі лазера: 532 НМ
Розміри: 12х12, 3х22,8 см
Вага: 655 г
Довжина шнура живлення: 1,5 м
Комплектація

домашній планетарій проєктор зоряного неба
пульт дистанційного керування
USB-кабель з адаптером
Инструкция на анг.яз.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари