Всі категорії
Додати товар

Нічник rgb mini g 63 з безпровідною зарядкою 15w , bluetooth колонкою 60435

650 грн
Опис

Настільна лампа G63-Smart Light Sound Machine з Wireless charging 15W - це сучасний гаджет, який не тільки освітлює кімнату, але виступає як нічник, а також має бездротову зарядку та стильний неповторний дизайн.
Все, що потрібно зробити, це розслабитися і спостерігати, як один із 12 кольорів створює атмосферу, створюючи ідеальний настрій для будь-якої кімнати.
Форма у формі логотипу Google відразу привертає увагу, а увімкнувши її, здивують кольори, якими вона може підсвічуватись.
Не тільки лампа, а й Музична колонка.
У G-Smart Light Sound Machine є вбудовані динаміки, що виводяться об'ємний звук на 360 градусів. З'єднання відбувається між пристроями через Bluetooth.
Безпровідна зарядка. У лампі вбудовано бездротове заряджання з напругою 15 Вт. Завдяки дизайну лампи розміщувати телефон дуже зручно. Швидке заряджання дозволяє швидко відновлювати заряд акумулятора на телефоні. Для безпеки встановлений захист від перевантаження струму, перенапруги, перегріву та виявлення сторонніх предметів, щоб не пошкодити телефон та його акумулятор.
Основні характеристики:
Портативна колонка;
Кнопкове керування;
Бездротовий зарядний пристрій 15 Вт;
Адаптер (12 В/2,5 А)
Бездротове заряджання для всіх типів телефонів з бездротовим обладнанням QI;
Bluetooth 5.0;
Розмір: 150x150x55 мм.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
viktoriyaa555
viktoriyaa555
Черкаси
61% виконаних замовлень
Була

Схожі товари