Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Нічник проектор зоряного неба космонавт - лазерний світильник проектор астронавт з пультом.

925 грн -6% 875 грн
Опис

Лазерний проектор Зоряного неба «Астронавт»

Стане чудовим нічником для юних підкорювачів космосу та однієї з найулюбленіших іграшок! 8 різнокольорових зображень туманності з регульованою яскравістю зоряного неба оживлять та прикрасять не лише дитячу кімнату, а й вечірку, сімейний перегляд кіно та ігрову кімнату. Яскраві чарівні зображення Галактики нічника відправлять вас у дивовижну подорож у відкритий космос, а різноманітність колірних ефектів дозволять на повну міру відчути розкіш зоряного неба. Лазерний проектор-нічник Космонавт - чудовий подарунок на День народження або на будь-яке інше свято, сподобається як дітям, так і дорослим.

РЕЖИМІВ. Нічник Зоряного неба має 8 приголомшливих різнокольорових ефектів туманностей, прикрашених мерехтливими зірковими вогнями. При цьому туманності та зірки можна включати як окремо, так і в комбінації. Об'єктив лампи, що проектує, на шоломі астронавта має високу чіткість. Тому зображення-проекція виходить дуже реалістичною, чудово передаються всі деталі та яскравість картинки. Направляйте об'єктив на стіну або стелю вашої кімнати, і він принесе вам космічний світ галактики, створивши спокійну і розслаблюючу атмосферу.

ПУЛЬТ ДИСТАНЦІЙНОГО КЕРУВАННЯ ТА ФУНКЦІЯ ТАЙМЕРА.

Для максимальної зручності проектор нічник Астронавт оснащений пультом дистанційного керування з діапазоном дії 5 м. З його допомогою ви легко можете регулювати колір, яскравість і швидкість обертання туманності, частоту миготіння і яскравість зоряного неба. Крім того, можна встановити таймер на 45 або 90 хвилин, і в цьому випадку зоряний нічник проектор для дітей автоматично вимкнеться. Вам не доведеться вставати з ліжка, щоб вимкнути його, або вкотре заходити в дитячу, ризикуючи розбудити дитину.

ІННОВАЦІЙНИЙ ДИЗАЙН І ЛЕГКА ЗМІНА КУТА ПРОЕКЦІЇ. Зоряний проектор нічного неба виконаний у формі компактної фігурки астронавта (висота 24,5 см), одягненого в білий скафандр, а підставка імітує поверхню Місяця. Голова та тіло з'єднані магнітною абсорбцією, тому голова може легко обертатися на 360 °. Оскільки проектуюча лампа нічника Зоряне небо розташована в шоломі астронавта, повертаючи голову, ви можете регулювати напрямок та кут самої проекції. Місячна основа знімна, а руки космонавта рухливі, щоб приймати різні пози. Лазерний нічник проектор зоряного неба відрізняється футуристичним дизайном, продуманим до дрібниць, і стане чудовою декоративною прикрасою для будь-якого інтер'єру.

ЯКІСТЬ МАТЕРІАЛІВ ТА БЕЗПЕКА. Світильник Зіркове нічне небо виготовлено з якісного та міцного ABS-пластику. Матеріал екологічний та не має неприємного запаху, завдяки чому безпечний для здоров'я ваших дітей.

Важливо! Зважаючи на те, що джерело світла досить потужне, дивитися прямо в проектор не рекомендується, щоб не створювати напруги на сітківку ока.

Характеристики:

Матеріал корпусу: ABS пластик
Джерело світла: світлодіодна лампа проектор
Режим перемикання: пульт дистанційного керування
Джерело живлення світильника: мережа 220В або USB
Джерело живлення пульта: батарейки АА
Діапазон дії пульта: 5 м
Режими світіння: 8
Потужність світіння: 5 Вт
Довжина хвилі лазера: 532 НМ
Розміри: 12х12, 3х22, 8 см
Вага: 655 г
Довжина шнура живлення: 1,5 м
Комплектація:

домашній планетарій проектор зоряного неба
пульт дистанційного керування
USB кабель із адаптером
Інструкція на анг.мові

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yurka23
yurka23
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?