Всі категорії
Додати товар

Нічник проектор зоряного неба космонавт із гітарою

569 грн -18% 469 грн
Опис

Перед замовленням, будь ласка, УТОЧНЮЙТЕ наявність ☺️🙌

Не всі товари з мого профілю знаходяться на одному складі, тому якщо бажаєте замовити декілька товарів - уточніть чи зможуть вони поїхати однією посилкою 😉

Матеріал корпусу: пластик
🔋5V/1A (може працювати від павербанку)
Довжина проводу: 1м
Розміри: 8.5х12.5 см

Комплектація:
- проектор космонавт
- кабель для живлення
- пульт (батарейки не входять в комплект!)
- інструкція
- пакування

Лазерний проектор Зоряного неба «Астронавт» (ASTRONAUT) стане чудовим нічником для юних підкорювачів космосу і однієї з улюблених іграшок! 8 різнокольорових зображень туманності з регульованою яскравістю зоряного неба оживлять та прикрасять не лише дитячу кімнату, а й вечірку, сімейний перегляд кіно та ігрову кімнату. Яскраві чарівні зображення Галактики нічника відправлять вас у дивовижну подорож у відкритий космос, а різноманітність колірних ефектів дозволять на повну міру відчути пишність зоряного неба. Лазерний проектор-нічник Космонавт - чудовий подарунок на День народження або на будь-яке інше свято, сподобається як дітям, так і дорослим.

8 РЕЖИМІВ. Нічник Зоряного неба має 8 приголомшливих різнокольорових ефектів туманностей, прикрашених мерехтливими зірковими вогнями. При цьому туманності та зірки можна включати як окремо, так і в комбінації. Об'єктив лампи, що проектує, на шоломі астронавта має високу чіткість. Тому зображення-проекція виходить дуже реалістичною, чудово передаються всі деталі та яскравість картинки. Направляйте об'єктив на стіну або стелю вашої кімнати, і він принесе вам космічний світ галактики, створивши спокійну і розслаблюючу атмосферу.

ПУЛЬТ ДИСТАНЦІЙНОГО УПРАВЛІННЯ. Для максимальної зручності проектор нічник Астронавт оснащений пультом дистанційного керування. З його допомогою ви з легкістю можете регулювати колір, яскравість та швидкість обертання туманності, частоту миготіння та яскравість зоряного неба.

ІННОВАЦІЙНИЙ ДИЗАЙН І РЕГУЛОВАНИЙ КУТ ПРОЕКЦІЇ. Зоряний проектор нічного неба виконаний у формі компактної фігурки астронавта (висота 12,5 см), одягненого в білий скафандр, а підставка імітує поверхню Місяця. Голова та тіло з'єднані магнітною абсорбцією, тому голова може легко обертатися на 360 °. Оскільки проектуюча лампа нічника Зоряне небо розташована в шоломі астронавта, повертаючи голову, ви можете регулювати напрямок та кут самої проекції. Місячна основа знімна, а руки космонавта рухливі, щоб приймати різні пози. Лазерний нічник проектор зоряного неба відрізняється футуристичним дизайном, продуманим до дрібниць, і стане чудовою декоративною прикрасою для будь-якого інтер'єру.

ЯКІСТЬ МАТЕРІАЛІВ І БЕЗПЕКА. Світильник Зіркове нічне небо виготовлено з якісного та міцного ABS-пластику. Матеріал екологічний та не має неприємного запаху, завдяки чому безпечний для здоров'я ваших дітей.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари