Всі категорії
Додати товар

Лід світильник нічник дерево бонсай сріблястого колір з теплим світлом usb + 3aa

380 грн
Опис

Лід Світильник Нічник Дерево Бонсай або як ми його ще називаємо Дерево Роса Світлодіодний нічник стане універсальним придбанням для декору будинку, ресторану, кафе або іншого місця, а також для Нового Року, Різдва, дня народження і будь-якого свята. Світильник у вигляді дерева Бонсай виконує відразу дві функції: нічник та предмет декору. Лампа для декору стильно впишеться у ваш простір, з урахуванням того, що гілки можна регулювати та зігнути так, як вам найбільше сподобається. Ви можете використовувати світильник як прикрасу для спальні, дитячої кімнати, вітальні або навіть у затишному кафе/ресторані, готелі, хостелі.
Дерево Роса працює від мережі, а також від 3 батарейок типу АА. Його можна встановити на будь-яку поверхню. Переваги цього світильника з підсвічуванням LED: Він оснащений світлодіодними лампочками, що горять теплим білим кольором. Виконаний у сріблястих тонах, тому він відмінно поєднується з будь-якими матеріалами, структурами та кольорами. Підставка кругла стійка (12 см у діаметрі) Не турбуватиме оточуючих яскравістю у темний час доби. З таким світильником і діти, і дорослі зможуть спокійно спати, але світильник виконуватиме всі функції нічника.
Підійде для прикраси: вдома; кімнати; кафе; магазину; салону; вітрини; торгової точки хостела готелі дитячої кімнати вітальні Живиться за допомогою 3-х АА батарей або від USB, можна використовувати з повербанків або іншим пристроєм, що оснащений USB входом. Керується сенсорною кнопкою на корпусі. Комплектація: 1x Світильник 1x USB кабель 1x Підстава.
Артикул: USB3AA

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари