Всі категорії
Додати товар

Лампа селфі кільце кільцева 36 см пульт потрійне кріплення для телефона та кріплення...

1029 грн
Опис

У сучасному світі важко себе уявити без можливості робити красиві привабливі фото та селфі на високому рівні, з рівномірним безтіневим освітленням. Для цього не обійтися без якісної, професійної  кільцевої LED-лампи, яка має всі основні функції регулювань, а також має у комплекті тримач для смартфона, який у наш час є основним джерелом фото творчості для більшості людей.

Велика якісна лампа RGB Led Лампа 36 см RL-14" з потрійним затискачем для смартфонів також незамінна для професійного використання візажістами, магазинами для створення якісних фото товару, hair-стилістами, стилістам-парикмахамі, інтернет магазинами, тату-майстерами, майстрами перманентного макіяжу, фахівцями з оформлення брів, фотографами, блогерами, шоу-румами. Так само її можна використовувати і як настільну лампу для комфортного читання книг із регулюванням яскравості освітлення й додаткового освітлення приміщень, адже вона справді яскрава та велика.

А для того, щоб майстру, блогеру або аматору можна було створити найкращий кадр, у панелі на лампі є додаткові два місця під тримач для телефона. Завдяки цьому можна зробити собі найкращий кут знімання або поставити кілька камер одночасно! Цей потрійний тримач буде актуальним для користувачів навіть найширших телефонів, адже він розтягується до 8.5 см.

До комплекту також входить зручний чорний чохол для лампи з ручками для транспортування.

Для комфортнішого її використання бажано придбати штатив або стійку, які ми маємо в продажу.

Характеристики:
Три типи освітлення: натуральний, холодний, теплий

Регулювання яскравості за допомогою дистанційного пульта, який йде в комплекті, або за допомогою сенсорних кнопок на самій лампі.

Колірна температура: 2700K - 6500К

Діаметр 36 см

Стандартне кріплення під штативи

Можливість нахилу та повороту

Універсальне кріплення для всіх різновидів телефонів

Живлення від ЮСБ USB

Комплектація:
Кільцева ЛЕД-лампа

Заводська картонна коробка

Потрійне кріплення для смартфона

Шарнірне кріплення на стійку

Мережевий кабель з індикатором роботи (2,5 м)

Дистанційний пульт д/у (не комплектується батарейками, але можемо додати, потрібні 2 батарейки типу ААА, вони в нас по 14 грн/шт)

Чохол для лампи та комплектуючих чорного кольору з ручками.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари