Всі категорії
Додати товар

Emos світлодіодний вбудований прожектор 230 в 5 вт, 370 лм <unk> вбудований світильник 1 шт.

171 грн
Опис

Emos Світлодіодний вбудований IP44 для зовнішнього та внутрішнього
використання <unk> Світлодіодні прожектори Стельовий світильник 3000 K Теплий
білий, набір із 3 стельових прожекторів, світлодіодний круглий [Клас енергії
F]

- Високоякісні світлодіодні втоплені прожектори із серії Emos Exclusive. Сучасна генерація світлодіодних модулів із дифузором у вінтажному стилі, колірна температура теплий білий 3000 Кельвін. Натуральні кольори завдяки значенню передавання кольору CRI> 80. Завдяки класу захисту IP44 світлодіодні прожектори можна розмістити навіть на відкритому повітрі або у ванній кімнаті.
- Світлодіодні прожектори потужністю 5 Вт замінює звичайну лампу розжарювання потужністю 50 Вт. Завдяки світловіддачам 370 люменів і куту променя 90°, світлодіодні утоплені світильники ідеально підходять для вашого дому на кухні, у вітальні, спальні, їдальні, ванній кімнаті, передпокої або в офісі, конференц-залі, на відкритих майданчиках і скрізь, де вам потрібне світло.
- Ультраплоска конструкція з глибиною монтажу всього 28 мм і дуже просте встановлення з клемною колодкою без трансформатора безпосередньо до 230 В полегшують створення природного та великого освітлення для всіх потреб.
- Ексклюзивні світлодіодні вбудовані прожектори Emos у високоякісному неіржавкому пластиковому дизайні доступні в кольорах корпусу білий і матовий нікель/сріблястий.
- Вміст коробки: 3 світлодіодні прожектори, індивідуально оригінальне паковання, розміри встановлення: зовні: діаметр 80 мм, глибина встановлення: 28 мм, необхідна стеля: діаметр 68 мм, середній термін експлуатації 25 000 годин

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари