Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Wi-fi smart switch сенсорний вимикач moes

350 грн
Опис

Привезений із Німеччини складське списання з Амазон.
Стан: новий (незначні пошкодження оригінальної упаковки)
Опис з Amazon.

Оновлення 1: новий режим сполучення з WiFi + Bluetooth
Оновлення 2: підсвічування вкл/викл за бажанням
Update3: стан реле регулюється при вимкненні живлення
Забезпечте набагато більше зручності та оновлень для вашого розумного способу життя з незмінною ціною. Основні характеристики:
Унікальна панель із загартованого скла підходить для різних стилів оформлення, а скляна панель із захистом від подряпин забезпечує найкращий зовнішній вигляд, що поєднується з будь-яким дизайном стіни. (Увага: Ємність є обов'язковою для нормальної роботи, яка входить до комплекту.)

Відрізняється функціями від традиційного звичайного перемикача, цей інтелектуальний перемикач може керуватися різними способами без перешкод з кращим значенням, таким як керування додатком, сенсорне керування, голосове керування та вбудована частота RF433, що дозволяє здійснювати інше керування за допомогою пульта дистанційного керування. перемикач керування з кодуванням 1527; (Примітка: 433 RF Remote не входить до комплекту, будь ласка, купуйте окремо.)

Повторно вставте нові функції в оновлену програму Smart Life Tuya, такі як стан реле УВІМК/ВИМК, запам'ятовування останнього стану при відключенні живлення та налаштуванні перемикача підсвічування. Сумісність з Alexa та Google home дозволяє вільно керувати підключеними пристроями за допомогою голосової команди; дистанційно керувати пристроями під час увімкнення. ваш смартфон через програму Smart Life/Tuya, де б ви не знаходилися.

Отримайте повний контроль над підключеними пристроями за допомогою таймерів, розкладів та зворотного відліку (1/5/30 хвилин, 1 година тощо) за допомогою програми; поділитися контролем з сім'єю та друзями для додаткової зручності.

підтримує лише мережу 2,4G; набагато простіший режим сполучення для додавання пристрою з підключеним Wi-Fi та Bluetooth; включає повну 2-річну гарантію та 60-денну гарантію повернення для повного задоволення.

Основні характеристики:
Робоча напруга: 220 В змінного струму

Потужність навантаження: 3-300 Вт/група.

Тип бездротової мережі: Wi-Fi 2,4 ГГц

Частота РФ: 433 МГц.

Код стандарту РФ: 1527

Колір чорний

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари