Всі категорії
Додати товар

Розумні розетки nooie smart з дистанційним управлінням, 2 шт/упаковка

620 грн
Опис

Дві по ціні одної!!
Набір з двох розеток з дистанційним керуванням.

Керуйте своїм будинком або офісом у будь-якому місці та в будь-який час. Завантажте додаток Nooie Home на свій телефон. Потім підключіть розумну розетку до телефону!

Працює з Alexa та Google Assistant.
Функція таймеру
Збереження енергії
Підтримує лише Wi-Fi 2,4 ГГц

Багатьом мобільним телефонам дозволено керувати одним пристроєм. Основний обліковий запис можна використовувати для спільного використання пристрою з родиною.

Використовуйте функцію блокування від дітей Nooie Smart Plug, щоб тимчасово відключити кнопку живлення, щоб ваші діти не могли випадково включити прилади.

Nooie Smart Plug запам'ятовує свій статус, налаштування і розкладу навіть при відключенні живлення. Немає необхідності налаштовувати його знову.

Три типи графіків задовольнять всі ваші потреби. Запрограмуйте свої розетки на автоматичне ввімкнення та вимкнення в певний час або встановіть часові рамки їх роботи. Зробіть так, щоб здавалося, що хтось живе вдома, поки ви подорожуєте, з режимом «подорож далеко», який включає і вимикає світло випадковим чином протягом дня.

Використання Nooie Smart Plug дозволяє більш ефективно управляти споживанням електроенергії. Насправді це безпрограшний варіант: завдяки автоматичним розкладам і розпорядку дня ви можете знизити рахунки за електроенергію і врятувати планету.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?