Всі категорії
Додати товар

Набір блогера 3в1 professional live stream

490 грн
Опис

Новинка серед власників на прищіпці з підсвічуванням Professional Live Stream - набір блогера 3 в 1 ( кільцева лампа+тримач для мікрофона+тримач для телефону). Ця модель з надійною підставкою, гнучкими штативами і власниками. Для багатьох блогерів, музикантів, співаків якість звуку, як і картинки, має вирішальне значення. Обидві ці проблеми вирішуються за допомогою потрійного гнучкого штатива Professional Live Stream. Набор блогера 3 в 1 позволяет улучшить качество контента в разы для профессиональных блогеров, а также поможет избежать основных ошибок при подготовке фото и видео материалов начинающим блогерам.

Универсальная стойка с кольцевой лампой 3 в 1 состоит из трех гибких штативов, которые можно выгнуть в нужное положение - максимально удобное для проведения Live стрима (прямого эфира). Штатив с кольцевой Led лампой составляет 66 см, штативы с держателями для микрофона и для телефона составляют по 38 см. В держатель для телефона можно закрепить телефон до 8,5 см. в ширину. Всі штативи закріплені на круглій металевій підставці діаметром 15 див. Кільцева лампа (селфи лампа) включається за допомогою пульта керування з кабелем довжиною 1,43 м. Підключення кабелю здійснюється через стандартний USB штекер до будь-якого джерела живлення з USB входом - портативна зарядка Power Bank, ноутбук, ПК або через мережевий USB-адаптер (зарядний пристрій від телефону/планшета).

За допомогою пульта управління можна змінювати режими і регулювати інтенсивність світіння світлодіодним селфи лампи. Лампа Professional Live Stream обладает тремя режимами свечения - холодный, теплый и смешанный и возможностью регулировки яркости - от тусклого, до очень яркого. Для получения желаемого качества фото и видеоконтента. Вы можете выбирать нужные режимы и уровни яркости.
Набор блогера - это готовое решение для полноценной работы, которому будет рад и специалист-мужчина и девушка, работающая в медийной сфере и социальных сетях. Для женщины всегда важно удобство и простота в использовании устройства, поэтому такой набор в качестве подарка будет приятным и уместным.

Характеристики:
Тип: Гнучкий штатив з власниками та кільцевої лампою
Модель: Professional Live Stream
Матеріал: Пластик, метал, електронні компоненти
Довжина штатива з лампою: 66 см
Довжина штативів з тримачами для мікрофону і телефону: 38 см
Діаметр підставки: 15 см
Зовнішній діаметр Led кільця: 9 см
Внутрішній діаметр Led кільця: 5 см
Світло: Теплий, холодний, змішаний
Довжина кабелю: 1,43 м
Потужність джерела світла: 12 Вт
Живлення: від USB
Вага: 1160 р

Комплектація:
Набор блогера 3 в 1 на подставке с USB кабелем
Держатель для телефона и микрофона
Картонная коробка

Работаем с проверенными поставщиками. Регулярное пополнение товарами. Подписывайтесь!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари