Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Комплект освітлення lmtic для lego orchid 10311

700 грн
Опис

Комплект освітлення LMTIC для Lego Orchid 10311, набір для декору рослин,
набір світильників, сумісний із Lego 10311 (не входить до наборів Lego)

- ТІЛЬКИ СВІТКОВИЙ КОМПЛЕКТ БЕЗ МОДЕЛІ КРИШКИ-наш світловий набір, розроблений для LEGO 10311 (не включаючи набір лего), з цим світловим комплектом зробить вашу модель яскравішою та яскравішою!
- КОРИСНІ ПОРАДИ-1) Ми пропонуємо нашим клієнтам побудувати набір світильників, доки ви будуєте модель. 2) Усі набори лего, показані на зображенні, не включені. 3) Щоб уникнути загоряння, напруга повинна бути менше 5 В.
- НАСОЛОДЖУЙТЕСЯ ПРОЦЕСОМ ВСТАНОВЛЕННЯ - Ви / ваші діти можуть зіткнутися з деякими труднощами під час встановлення, втратити терпіння і захотіти здатися, просто заохочуйте їх, успіх належить наполегливим; будь-яке питання, просто дайте нам знати!
- ЛЕГКО ВСТАНОВИТИ - Обкладинка посібника користувача, яке допоможе вам швидко встановити! Якщо ви новачок, дотримуйтесь інструкцій крок за кроком. Це заощадить вам багато часу на його встановлення!
- 💝ВІДМІННА ІДЕЯ ДЛЯ ПОДАРУНКУ - Якщо у ваших друзів/дітей/онуків є ця модель, відправте її в подарунок на день народження або Різдво, це може не тільки зробити їхню модель більш яскравою, а й показати її своїм друзям. Тільки уявіть, як вони радіють, коли одержують світловий комплект!
- БУДЬ ЛАСКА, ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: ТІЛЬКИ комплект для самостійного виготовлення, без будівельного набору!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize