Всі категорії
Додати товар

Світлодіодна настільна лед (led) лампа з дисплеєм і вбудованим акумулятором

550 грн
Опис

Ця світлодіодна лампа задовольнить запити навіть найвимогливіших користувачів, оскільки має три різних світлових режими: біле світло, тепле біле світло та природне світло. Не мерехтить, не створює "ореол", що неабияк знижує навантаження на очі. Водночас у всіх режимах можливе регулювання яскравості. Колірна температура від 3000К до 6500К.

   Настільна лампа має 2 регульовані плафони, по 40 LED-діодів у кожному. Вбудований дисплей показує температуру повітря в приміщенні, поточний час і дату, а за допомогою сенсорної кнопки можна перемкнути режими освітлення та відрегулювати яскравість (довге натискання). На мінімальній яскравості можна використовувати як нічник.

   Світильник обладнаний вбудованим акумулятором ємністю 2000mah (понад дві години роботи на максимальній яскравості), що стане в нагоді за відсутності електроенергії. Робота від мережі 220В через кабель USB- micro USB

   У задній частині лампи міститься батарейка, від якої працює годинник, коли акумулятор повністю розряджений (завдяки їй Вам не доведеться постійно налаштовувати час і дату). Тут же розташовані чотири механічні кнопки для налаштування дисплея.

   На підставці інтегровані два пенали для канцелярії та кріплення-підставка під телефон. Якісна заводська збірка та футуристичний практичний дизайн дуже Вас потішать.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари