Всі категорії
Додати товар

Чарівний нічник із кристалами creatice table lamp 16

350 грн
Опис

Для того щоб створити затишну та романтичну атмосферу, зовсім не обов'язково виходити з дому. Настільна сенсорна лампа допоможе вам поринути у світ чаклунства. Цей нічник, що світиться різними кольорами. Настільний нічник для роботи виконаний з дуже якісного акрилу, приємний, і в той же час яскраве свічення приверне увагу будь-кого. Лампа-нічник має сенсорний перемикач та пульт керування, за допомогою якого ви зможете вибрати будь-який необхідний вам колір світіння за настроєм. Працює така лампа від батареї, яка заряджається за допомогою кабелю USB. Настільна лампа впишеться в будь-який інтер'єр і вручить йому крапельку чаклунства своїм сяйвом.

Настільна лампа – це відмінний подарунок, тому що зможе зробити будь-яке свято яскравішим та яскравішим. Також лампа може бути використана для читання як лампа для ліжка, для фото, для комп'ютера, для ноутбука та як нічник.

Акумуляторний, заряджання через USB

Дизайн USB порту: він працює від адаптера, USB power bank або комп'ютератому він зручний, коли ви хочете його використовувати.

Економія енергії: низьке споживання енергії забезпечить тривалий термін служби.

 
Технічні характеристики:

Потужність: 5 Вт

Вхід: 5 у постійному струмі/1 А

Інтенсивність освітлення: 550LUX

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари