Всі категорії
Додати товар

Набір світлодіодних світильників з пультом.лампи на батарейках.

290 грн
Опис

Комплект LED світильників з пультом і таймером LED light with Remote Control Set Яскравий світлодіодний світильник LED light with Remote Control set - це унікальний пристрій, який ви можете встановити будь-де і вимикати за допомогою пульта д/в.

при замовленні від двох наборів ціна - 260 грн набір

Найкраща ціна!

Вбудована система дозволяє світильнику автоматично вимикатися через 30 хвилин. Є регулювання інтенсивності світіння та перемикання режимів.

Світильник LED light with Remote Control set ідеально підходить для відключень живлення та тьмяно освітлених областей. Світильник можна закріпити всередині шафи, комори, в гаражі, над робочим столом та в інших куточках будинку. Для його встановлення не треба свердлити стіни, адже він кріпиться на двосторонній скотч. Світильник оснащений ультраяскравими лампами, живлення яким здійснюється за рахунок батарей ААА, а значить, ви зможете включати його незалежно від електрики міської мережі.

Він оснащений дистанційним керуванням, регулятором яскравості та 30-хвилинним таймером. Просто натисніть на лампу, щоб вона увімкнулась або використовуйте для увімкнення пульт дистанційного керування. За допомогою пульта можна дистанційно вмикати/вимикати світильник, регулювати яскравість, перемикати режим світіння.

Такий світильник ви зможете встановити куди завгодно, і вам зовсім не треба буде свердлити стіни – фіксація відбувається за рахунок двостороннього скотчу. До світильника додається пульт д/в за допомогою якого ви можете змінювати режим роботи, регулювати яскравість освітлення, вмикати/вимикати та встановлювати 30-хвилинний таймер автоматичного відключення.

Світильник LED light with Remote Control set можна встановлювати на полиці, шафі, коморі, і в будь-яких інших погано освячених ділянках вашого будинку.

особливості:

Матеріал: пластик

Колір білий

Напруга, В: 4,5

Живлення для світильника: 3 батареї ААА (у комплект не входять)

Живлення для пульта д/в: 2 батареї ААА (в комплект не входять)

Розмір світильника, см: 9 x 1,7 Вага в упаковці, гр:21

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари