Всі категорії
Додати товар

Світлодіодний світильник стельовий yexati seediq з дистанційним керуванням, 24 вт, 3000–6000 к

1600 грн
Опис

Світлодіодний світильник стельовий Yexati SEEDIQ з дистанційним керуванням, 24
Вт, 3000-6000 К

Про цей товар

- 【Три режими освітлення на вибір】Наш стельовий світильник має 3 режими освітлення: тепле світло 3000K, природне світло 4000K та біле світло 6000K, а також регулювання яскравості 10-100%. Цей світильник для спальні може забезпечити безпечне, зручне і комфортне середовище освітлення. щоб старі та діти могли спати ночами.
- 【Режим підсвічування RGB】Стельовий світильник з підсвічуванням з 7 кольорів RGB, який можна вільно перемикати або включати кілька вогнів, щоб створити для вас романтичну чи радісну, комфортну атмосферу, що чудово підходить для вечірок, Нового року, Різдва, Дня святого Валентина, Хелловін, День захисту дітей та інші святкові заходи. Наш кольоровий світильник стель також підходить для різних сцен, таких як вітальня, спальня, ванна кімната, кухня, коридор і так далі. Широкий спектр функцій задоволення вашого різноманітного вибору.
- [Енергозбереження та водонепроникність]Наш стельовий світильник з регульованою яскравістю підходить для приміщень площею 80-200 квадратних футів, він споживає дуже мало електроенергії навіть при безперервному використанні протягом тривалого часу, що економить більше 80% ваших рахунків за електроенергію та економить споживання енергії. Наш світильник для ванної кімнати має ступінь водонепроникності IP44, тому ви можете використовувати його у вологих приміщеннях, наприклад у ванних кімнатах, не побоюючись пошкодити його життя.
- 【Багатофункціональність】 Наш світильник з дистанційним керуванням може легко вмикати/вимикати світло і перемикати його навіть на відстані до 10 м, забезпечуючи вам більше зручності. На додаток до цього він також має функцію пам'яті режиму освітлення, яка автоматично зберігає режим, встановлений в останній раз, при повторному включенні світла через 60 секунд після його вимикання, тому вам не потрібно встановлювати його знову і уникати стомлюючих операцій.
- 【Простота установки】】Кроки встановлення стельового світильника такі: 1. Прикрутіть круглу рамку на задній частині світильника і встановіть її на стіну, 2. Підключіть проводи світильника. 3. Прикрутіть світильник до круглої рамки на стіні. Усього за 3 простих кроки ви зможете швидко завершити встановлення та отримати яскравий стельовий світильник.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари