Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Світильник в стилі loft - brutal

650 грн
Опис

Простір навколо нас - це не просто місце існування, але і психоемоційна і тактильна сфера. Навіть дослідження в галузі психології вказують на те, що освітлення може покращувати психоемоційний стан людей, які перебувають у приміщенні. Наше довкілля може надихати такими незвичайними арт-об'єктами, як дизайнерські світильники та лампи в DimLight.
При оформленні інтер'єру житлового чи комерційного приміщення комфортне та приємне освітлення має одну з найважливіших ролей. Важливо не тільки забезпечити необхідне світло, а й створити неповторний стиль вашого декору.
За допомогою світильника можна створити як сувору, урбаністичну, так і теплу домашню вишукану атмосферу. Така незначна деталь обов'язково здивує гостей та близьких своєю оригінальністю. Декоративні світильники DimLight ефектно підкреслюють стилістику оформлення приміщення та Ваш індивідуальний стиль і відмінний смак.
Якщо вас цікавлять нетривіальні та трендові, але водночас бюджетні рішення у дизайні – то наш інтернет-магазин вам допоможе.
Саме за допомогою нестандартних освітлювальних аксесуарів із використанням природних відтінків створюється затишний та незабутній інтер'єр будинку, квартири чи кафе, ресторану. Лампочка - це не просто освітлювальне обладнання, це унікальний елемент декору.
Даний світильник виконаний із натуральних екологічних матеріалів - чавунних і бронзових аутентичних фітингів, ретро вилки, ретро шнура. Основа виконана з високоякісної та міцної деревини (ясеню) та оброблена натуральною лляною олією, що захищає дерево від зовнішніх факторів. А лампи Едісона з різною конфігурацією нитки розжарювання, привнесуть у ваш інтер'єр атмосферу тепла та затишку. Крім того, важливою перевагою нашої продукції є використання якісних диммерів, які дозволяють змінювати інтенсивність світла від мінімального (при якому чітко видно красиві візерунки ниток розжарювання ) до максимально яскравого. Таким чином, ви можете використовувати і звичайні лампи, а сам світильник як прекрасний нічник.
Цей світильник відмінно підійде як подарунок всім любителям ретро стилю.
Додаткові характеристики:
Колір: Різні кольори
Тип лампи: Розжарювання
Тип цоколя: E27 (Стандарт)
Матеріал плафона, підвісок: Натуральне дерево
Матеріал плафона, підвісок: Сталь
Тип кріплення: На поверхню
Колірна температура: 2700К
Тип: Настільна лампа

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize