Всі категорії
Додати товар

Світлодіодний вбудований прожектор із регульованою яскравістю

1699 грн
Опис

Gr4tec Світлодіодний вбудований прожектор із регульованою яскравістю, 6 x 3 Вт Світлодіодний прожектор 12 В 3000 К Теплий білий 84Ra, IP44 Дуже плоске вбудоване освітлення 12 мм Отвір 58-62 мм із трансформатором
Високоякісний матеріал. У вбудованому стельовому світильнику Gr4tec використовуються тільки високоякісні алюмінієві матеріали, які мають найкращі характеристики розсіювання тепла та можуть неабияк продовжити термін експлуатації стельового світильника. Кут променя 120 градусів, що робить розподілення світла рівномірнішим.
Енергоощадний світлодіод: 12 В постійного струму, 3 Вт, 240 люменів, колірна температура — теплий білий 3000 К, світло м'яке та не мерехтливе, що створює комфортне освітлення. За однакових умов освітленості енергоспоживання вбудованих точкових світильників становить усього 20% від енергоспоживання галогенних ламп, що дає змогу заощадити більше на рахунках за електроенергію й одночасно захистити довкілля.
IP44: ідеально підходить для використання як освітлення у ванних кімнатах, кухнях, шафах, вітринах або для встановлення в автодомах, кемперах, човнах із джерелом живлення 220 В постійного струму. Регулюється за допомогою димера ШІМ (не входить до комплекту).
До комплекту входять шість вбудованих точкових світильників на 12 В, розподільна коробка й адаптер потужністю 18 Вт із вимикачем. Довжина кожного вбудованого світлодіодного прожектора з регульованою яскравістю становить 2 метри. Просто під'єднайте порт на кінці проєктора до коробки, і за допомогою трансформатора, що постачається, ви можете легко під'єднати його до побутової мережі 220-240 В.

Дивіться інші оголошення
Е4\4

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари