Всі категорії
Додати товар

Настінна лампа на сонячних батареях з датчиком руху

300 грн
Опис

Настінна лампа на сонячних батареях з датчиком руху – ідеальна пропозиція для освітлення фасаду будинку, альтанок, ганку та веранди. Вони додадуть неповторної атмосфери вашому саду.

Лампи на сонячних батареях – чудова альтернатива традиційному освітленню! По-перше, вони не споживають електроенергію, тому що заряджаються через сонячну панель, яка збирає енергію навіть у похмурі дні.

Водонепроникний та міцний світильник IP65
Світильник виготовлений із високоміцного матеріалу ABS. завдяки герметичності класу IP65 він стійкий до проникнення вологи та пилу - йому не страшний ні вітер, ні дощ. Його можна використати і взимку. Не іржавіє і не піддається корозії після багатьох років використання.

Високоефективне зовнішнє освітлення
Лампа на сонячних батареях стане чудовим доповненням до вашої оселі завдяки класичному, простому, сучасному та стильному дизайну. Оснащений сутінковим датчиком, завдяки якому загоряється автоматично. Крім того, він має вбудований датчик руху, завдяки якому він автоматично загоряється при виявленні руху вночі і вимикається через 15 секунд без руху.

Встановлення лампи надзвичайно проста та швидка. Просто прикрутіть її за допомогою шурупів для сонячних батарей до будь-якої зовнішньої стіни.

Характеристики продукту:
Колір корпусу: чорний
Світлий колір: теплий
Матеріал: АБС-пластик
Джерело світла: світлодіод
Акумулятор: Ni-MH: 1800 мАч, 3,7 В
Акумулятор термін служби: 8–10 годин
Класифікація: IP65 (водонепроникність)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?