Всі категорії
Додати товар

Декоративні світильники для саду з ефектом живого полум'я на сонячній батареї 52 см факел

370 грн
Опис

Характеристики
Тип: декоративні світильники, паркові світильники, садове підсвічування, світильники на сонячних батареях, стовпчики низькі (до 70 см), сутінкові датчики, вуличні світильники;
Джерело живлення: сонячні;
Тип лампи: LED;
Потужність: 1 Вт;
Особливості: із сутінковим датчиком;
Світловий потік: 35 лм;
Сонячна панель: полікремній;
Колір: теплий світильник;
Функція: миготіння;
Вольт: 1,2 V.;
Час заряджання: 6 годин;
Водонепроникність: IP65;
Матеріал виробу: ABS+PS;
Колір виробу: чорний.

Пропонуємо вам водонепроникний вуличний 12 LED ліхтар "Факел" на сонячній батареї з мерехтливим полум'ям та автоматичним включенням/вимкненням, створений спеціально для садів та ландшафтного дизайну.

Танцююче мерехтливе полум'я: Пориньте в атмосферу загадкових вечірніх смолоскипів з унікальним полум'ям, що танцює, яке мерехтить і танцює, немов справжнє полум'я.
Сонячна енергія та автоматичне увімкнення/вимкнення: Ліхтарі працюють на сонячній енергії завдяки вбудованому акумулятору на 300 мАг. При повній зарядці вони світяться 8-10 годин. Розумний автоматичний перемикач включає та вимикає ліхтарі від заходу сонця до світанку, забезпечуючи безперебійне підсвічування вашої ділянки.
Водонепроникні сонячні ліхтарі IP65: Смолоскипи спроектовані, щоб протистояти найжорсткішій погоді. Вони не бояться сильного дощу або снігопаду, тому ви можете бути впевнені в їх надійності в будь-який час року. Просто встановіть їх на газон, садок або доріжку, і насолоджуйтесь чарівною атмосферою.

Широке використання: Ці ліхтарі ідеально підходять для створення атмосфери на динамічних вечірніх заходах, включаючи вечірки, кемпінг та різноманітні фестивалі. Вони також стануть чудовою прикрасою вашого будинку, двору або осіннього саду, надають затишку та загадковості у будь-якій обстановці.
Проста установка: Забудьте про складну установку! Просто встановіть ліхтар на штирі, виберіть місце із прямим сонячним промінням, і він почне збирати енергію для чарівного освітлення. Насолоджуйтесь атмосферою справжнього полум'я, безпечного та зручного!
З ліхтарем "Смолоскип" на сонячній батареї ваш сад стане справжньою оазисом затишку та чарівництва, привертаючи захоплені погляди гостей та створюючи особливі моменти для вас та ваших близьких. Створіть магію природного полум'я без зусиль – просто скористайтеся цими ліхтариками, і вони подарують вам незабутні вечори у теплій та затишній атмосфері.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?