Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Скринька для простих та солодких подарунків на новий рік

400 грн
Опис

Розмір 90*120*200мм

Всі чекають на новорічні канікули, адже це час приємної суєти та подарунків. І як усі знають, що хороший новорічний подарунок повинен мати гарну новорічну упаковку! Ми раді представити вам нову новорічну упаковку для солодощів, розроблених спеціально для новорічних канікул. Наша новорічна упаковка для солодощів порадує не лише дітей та ваших родичів та друзів, але й колег, які також будуть раді отримати новорічні солодощі, а навіть у не стандартній упаковці.

Новорічна упаковка для солодощів виготовлена ​​з крафт фанери, що дає вам величезний набір можливостей у зоні форми та розміру упаковки, а також упаковку. Крафт фанера, з якогї виготовляється упаковка, здатна повністю задовольнити ваші бажання. Ми також пропонуємо вам можливість подати заявку на гравірування в будь -якому місці та будь -якого розміру. Усі ваші побажання будуть задоволені, оскільки ви можете застосувати як вітання, так і логотип вашої компанії з будь -якої сторони виробу.

Ми можемо виробляти новорічні подарунки та коробки для новорічних подарунків різної форми, будь -якого розміру та будь -якої кількості, а також бездоганної якості. Виробництво здійснюється якомога швидше та за найдоступнішими цінами.

У нас багато сувенірної продукції, дивіться наші інші оголошення.
Додаткові характеристики:
Матеріал: Фанера

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари