Всі категорії
Додати товар

Курʼєрські поштові сейф-пакти білі курʼєрський пакт білий а3. 30х40 50шт

150 грн
Опис

Ціна за 50шт

Пластикові кур'єрські та поштові конверти (пакети) – це високонадійні, стійкі до несанкціонованим розтинів і небажаних впливів зовнішнього середовища види пакетів.

Призначення кур'єрських пакетів

для упаковки різних відправлень поштою: книг, журналів, невеликих посилок, бандеролей, листів;
для упаковки цінних паперів, конфіденційних документів і грошей;
для пересилання і пакування крихких предметів середнього або легкого ваги, наприклад, постільних речей, взуття, одягу і багато іншого.
Захисні елементи кур'єрського пакету

Матеріал для виготовлення.

Багатошаровий вологонепроникний чорно-білий поліетилен здатен забезпечити конфіденційність вмісту, оберегти пакет від зовнішнього впливу і необережного поводження в період його транспортування. У пакетах з клейкою стрічкою є клеючий високоміцний шар, який знаходиться на закрывающем клапані. Він повністю виключає несанкціонований доступ без помітних спроб розтину. Якщо пакет розкрити, то може виникнути видима і незворотна деформація спеціального клапана, і після цього вже не буде можливості все повернути на своє місце.

Температурний режим у межах -195/+130. Коли не зазначений межа температурного режиму, тоді може статися повне руйнування або деформація пакетного матеріалу. Зварні шви посилені з боків не дозволяють розрізати кур'єрський пакет, а потім його запаяти повторно. Розкритий пакет може викликати необоротну і помітну деформацію індикаторної захисної стрічки, відділення полімерної плівки та спотворення геометричних форм самого пакета.

Зовні пакет білого кольору, йому можна з легкістю нанести маркування, зробити напис маркером або ручкою.

Два внутрішніх шару чорні, вони допомагають забезпечити непрозорість пакета. Пакет не має ніяких реклам, написів, у нас Ви купите кур'єрський пакет просто білого забарвлення.

Клей на клапані: наявність самоклеюча захисної стрічки. Щоб здійснити процес заклеювання, необхідно просто зняти цю стрічку і притиснути клапан до пакету.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?