Всі категорії
Додати товар

Карти таро магія насолод

255 грн
Опис

КАРТИ ТАРО МАГІЯ НАСОЛОД
Ця колода – путівник у магічному мистецтві кохання, еротики та сексу. Сексуальна енергія схожа на творчість, яка рухає світом і прогресом, творячи і руйнуючи цивілізацію і встановлюючи свої закони. Навчившись використовувати цю енергію, Ви отримаєте надзвичайне джерело життєвих сил, влади та насолоди.
Таро Магія Насолод — це унікальна у своєму роді робота. У колоді дивним чином переплітаються людські взаємини, сексуальність та магія. Таро «Магія насолод» є чудовим інструментом для ворожіння, що застосовується традиційним способом, але з ухилом у бік еротики. Воно здатне у процесі застосування лише на рівні індивідуального досвіду створити атмосферу натхнення, у якій символи та образи карт вступають у взаємодію Космосу з таємними емоційними і чуттєвими сторонами душі.
На які питання відповідає колода та які розклади на ній можна робити? Будь-які питання та будь-які розклади. Але, оскільки колода тематична, вона, безумовно, найкраще покаже відносини для людей, зможе дати шикарний аналіз особистості та її таємних бажань, розкрити всі сексуальні аспекти відносин, провести аналіз психологічних і психічних проблем.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари