Всі категорії
Додати товар

Кулон серце з гравіюванням та проекцією фрази я тебе люблю utm 10

275 грн
Опис

Тип подарунка: Оригінальний

Чудовий подарунок на 14 лютого (день закоханих)
ПОБАРОЧНЕ УПАКОВКА У ПОДАРУНОК
Здивуйте свою кохану людину, подарувавши Кулон Серце з гравіюванням фрази "Я Люблю Тебе" всередині каменю та проекцією фрази 100 мовами світу

Ваша кохана людина точно не залишиться байдужою. Напис можна побачити, подивившись, у сам кулон або навести промінь світла в кулон і напис висвітитися. Дуже оригінальний подарунок.

ГОЛОВНИЙ СЕКРЕТ ТАЄТЬСЯ ВСЕРЕДИНІ КУЛОНУ!

Кулон «Я тебе люблю» – мабуть, найнезвичайніший і найромантичніший подарунок з усіх!

Якщо направити на нього промінь світла (наприклад, від ліхтарика або спалаху смартфона), то в тіні, що з'явилася, можна буде прочитати найголовнішу мантру кохання, найважливіші слова в житті кожної людини – «Я тебе люблю» 100 мовами світу, в тому числі і російською.

Слова вигравірувані на внутрішній поверхні кулона, а їх збільшення використовується спеціальна лінза.

 

ДИВІТЬСЯ, НАСКІЛЬКИ ЦЕ РОМАНТИЧНО!

Уявіть, який ефект справить кулон на кохану, якщо ви розповісте про його секрет у романтичній обстановці.

За допомогою цього кулона можна навіть освідчитися у коханні – таке зізнання дівчина запамятає на все життя!

 

Кулон «Я тебе люблю» розроблений відомими французькими дизайнерами – Ізабель Лютанс та Гі Пуаре. Поєднує в собі модну лаконічність і елегантність, що не застаріває, з яскравим акцентом на любовну тему.

Завдяки своїй унікальності та неперевершеній ідеї кулон моментально заволодів увагою західних критиків та людей з гарним смаком. Він став неймовірно популярним серед європейських користувачів ********** У ході опитувань зясувалося, що отримати такий кулон від своєї молодої людини мріють усі дівчата без винятку.

«Я тебе кохаю» 100 мовами світу

Щоб нанести стільки слів на таку невелику внутрішню поверхню кулона, виробникові довелося задіяти дороге високоточне обладнання, яке використовується в космічній області.

Символ кохання – Цирконій

Частина кулону прикрашена камінням цирконію. Цирконій вважається талісманом кохання, а також є енергетичним джерелом для людини.

Цифри кохання

На передній і задній частині кулона нанесені цифри 5, 2, 0, 1, 3, 1, 4, що символізують любов в основних нумерологічних системах світу (буддизм, індуїзм, іслам, кабал, християнство, китайська і греко-римська).

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари