Всі категорії
Додати товар

Реп'ях щастя слов'янський оберіг з обпаленої глини (на щастя і торгівлю)

80 грн
Опис

Реп'ях - колюча рослина і скрізь, де б він не ріс, він завжди тягнеться до сонця, харчуючись його енергією і роздаючи її оточуючим. Всі ці властивості і укладені в слов'янському оберезі РЕП'ЯХ ЩАСТЯ, який створює особливе енергетичне поле навколо свого власника.

Оберіг приваблює до свого господаря інших людей, з яким їм приємно спілкуватись. Власник такого оберегу заводить безліч нових знайомств, які згодом стають йому дуже доречними.

Особливо це на руку людям, які стосуються торгівлі. Коли людина завжди позитивна і розташована до спілкування, то у неї набагато приємніше і купувати. І удача завжди сприятиме швидкому і простому вирішенню будь-яких проблем

Оберіг зроблений з ПРИРОДної глини вручну (ліплю цей знак на МІСЯЦЬ, що РОСТЕ), без застосування будь-яких шаблонів або форм. Потім також вручну прорізаю на ньому символ оберегу і вже після тонування спеціальними фарбами для кераміки (НЕ акриловими, а натуральними, зробленими на основі оксидів металів, що дуже важливо для захисних властивостей оберегу) двічі обпалюю його в муфельній печі при температурі 1100 градусів. Високотемпературне випалення надає глині міцність і стійкість до води і перетворює її на кераміку, при цьому зберігаються всі властивості натуральної глини як носія сили оберегу.
Додаткові характеристики:
Колір: Бежевий
Колір: Білий
Колір: Коричневий
Тематика малюнка/форми: Кругла форма
Тематика малюнка/форми: Слов'янські

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари