Всі категорії
Додати товар

Лельник слов'янський оберіг для дівчат глина ручна робота

100 грн
Опис

Слов'янський оберіг Лельник завжди шанувався нашими предками – це сакральний символ наділений божественною силою і є надійним енергетичним щитом для маленьких дівчаток і молодих дівчат, які ще не зв'язані сімейними узами.

Оберігальний знак вважається універсальним, оскільки виконує кілька основних функцій: захищає від різних хвороб, псування і злих сил, а також сприяє розвитку внутрішнього потенціалу, що вкрай важливо для маленьких дітей.

Найголовніше, цей талісман призначений виключно для жіночої половини людства

День Богині Лелі прийнято відзначати 22 квітня (за іншими даними 5 травня) – люди збиралися на пагорбах і влаштовували весняне свято в честь великої покровительки. Найкрасивішу і обов'язково незаміжню дівчину прикрашали квітковим вінком і садили на дернову лаву – саме їй необхідно було грати роль Богині Лелі. Поруч з дівчиною ставилися приношення, в основному це були продукти (хліб, молоко, сметана та ін), а інші дівчата починали співати пісні, водити хоровод. В цей день було прийнято дарувати оберіг Лельник всім юним дівчатам і маленьким дітям. Оберіг зроблений з ПРИРОДНОЇ глини вручну (на ЗРОСТАЮЧУ МІСЯЦЬ), без застосування будь-яких шаблонів або форм. Потім так само вручну прорізали на ньому символ оберегу і вже після тонування спеціальними фарбами для кераміки (НЕ акриловими, а натуральними, зробленими на основі оксидів металів, що вкрай важливо для захисних властивостей оберега) двічі обпалюю його в муфельній печі при температурі близько 1000 градусів. Високотемпературний випал надає глині міцність і стійкість до води і перетворює її в кераміку, при цьому зберігаються всі чарівні властивості натуральної глини як носія сили оберега. Оберіг можна мити в воді, а при необхідності очистити від чужої енергетики - потримати над полум'ям свічки.
Додаткові характеристики:
Колір: Бежевий
Колір: Білий
Колір: Коричневий
Тематика малюнка/форми: Кругла форма
Тематика малюнка/форми: Слов'янські

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?