Всі категорії
Додати товар

Зберегти любовні відносини оберіг ручної роботи керамічний з природного випаленої глини

85 грн
Опис

Символ начертання цього оберегу наведен в книзі Лізи Песчел «Руни» видавництво «ФАІР» 2014 р.

ДАНИЙ ОБЕРІГ ПРИЗНАЧЕНИЙ НЕ ДЛЯ ЗАРОДЖЕННЯ ЛЮБОВІ, А ДЛЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ ВЖЕ ІСНУЮЧИХ СЕРЙОЗНИХ ВІДНОСИН.

На ньому вирізана комбінація з двох скандинавських Рун, переплетених між собою - так звана « пов'язана » Руна. Центральне місце в цьому символі займає Руна волшби ІСА – сильна захисна Руна, здатна зберегти гармонію у відносинах і зберегти самі відносини від зруйнування. Руна ГЕБО вже потім «вплетена» в символ і служить для зміцнення любовного зв'язку. ГЕБО допоможе цим відносинам з часом вилитися в міцний багаторічний союз двох люблячих сердець.

Руни – це деякий виражений в знаках намір, який допомагає виконувати бажання. Вони містять в собі символічні значення, які далеко виходять за рамки уявлень матеріалістичної теорії інформації. На талісман чи оберіг зазвичай наноситься символ однієї якоїсь Руни. Але іноді наноситься і комбінація з декількох Рун, переплетених між собою - так звані “ пов'язані ” ( або “ складові ” ) Руни. Сили цих Рун знаходяться у взаємному контакті: вони підсилюють і підтримують одна одну.

Оберіг зроблений з ПРИРОДНОЇ глини вручну (на зростаючу луну), без застосування будь-яких шаблонів або форм.
Барвники, які використовуються при тонуванні оберега, так само мають ПРИРОДНЕ походження (це не лак і не акрилові фарби, так як вони зменшують силу Рун). Високотемпературний випал ( 1000 градусів ) надав природній глині міцність і стійкість до води і перетворив її в кераміку, при цьому зберігши всі її чарівні властивості як носія магічної сили оберега. При необхідності оберіг можна очищати водою чи сіллю і потім заряджати над полум'ям свічки.

На зворотному боці оберега зазвичай є можливість самому написати рунічними буквами своє ім'я і цим посилити його дію.

Вартість поштових послуг оплачується покупцем.
На січень 2023 року вартість така: Нова Пошта ( доставка 1-2 дня ) - 55 грн - якщо це 1 ... 3 оберега і 70 грн - якщо вага відправлення більше ; Укрпошта (доставка близько 3 ... 4 днів ) від 28 грн (коли 1 оберіг і якщо пощастить і на пошті візьмуть як рекомендований лист) або 36 грн (найчастіше всього оформляють саме за цю ціну як ′стандарт-відправлення ').
Додаткові характеристики:
Колір: Бежевий
Колір: Білий
Колір: Коричневий
Тематика малюнка/форми: Кругла форма

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?