Всі категорії
Додати товар

Тейваз талісман на перемогу і захист ручної роботи з природної глини

75 грн
Опис

Скандинавська Руна ТЕЙВАЗ – основна чоловіча Руна, Руна хоробрості і стійкості перед лицем усіх негараздів.

Вона дозволяє людині твердо слідувати обраному шляху, незалежно від перешкод, з яким він зіткнеться. Руна допомагає досягти задуманої мети і при цьому усвідомлювати ціну, яку доведеться за це заплатити.

Ще одна область магічного застосування Руни перемоги ТЕЙВАЗ це зцілення (наприклад, отриманої в бою рани) і захист, в тому числі навіть від несправедливо накладеного прокляття.

Використання
- Для перемоги.
- Надає мужність у важкій ситуації, усуває страх і занепокоєння.
- Посилює такі якості, як рішучість і сміливість, відповідальність за свої вчинки.
- Захищає від негативу.
- Корисна для здоров'я – сприяє швидкому одужанню. У чоловіків зміцнює потенцію.

У слов'янській традиції є Руна ТРЕБА, символ і значення якої практично повністю відповідають скандинавської Руне ТЕЙВАЗ. ТРЕБА це теж Руна Воїна мандрівника, Воїна справедливості, а якщо потрібно і самопожертви.

Носити талісман з символом ТЕЙВАЗ постійно небажано. Застосовується він лише тоді, поки існує в ньому необхідність. Наприклад, коли потрібно терміново вирішити будь-яку проблему або досягти позитивного результату в тій чи іншій справі.

Руна Тейваз традиційно пов'язана з асом Тором - Богом війни в скандинавській міфології. Щоб запобігти апокаліпсиса, Тор воював з ворогом Богів, Жахливим Вовком Фенріром, який збирався проковтнути сонце. Його боялися абсолютно всі, окрім Тора. Щоб охоронити себе і всіх, Боги вирішили посадити Фенріра на ланцюг, але той постійно розривав навіть найміцніші ланцюга. Якось раз їм все ж вдалося закувати Вовка чарівної ланцюгом. І зробив це Тор, спочатку вклавши в пащу чудовиська свою руку в знак благого діяння. Але вовк, коли не зміг вивільнитися, відкусив Тору його руку. Але кінця світу вдалося уникнути, нехай навіть таким шляхом.

Талісман з Руною ТЕЙВАЗ зроблений з ПРИРОДНОЇ глини вручну (на зростаючу ЛУНУ). Барвники, які використовуються при тонуванні оберега, так само як і глина, мають природне походження (не лак і не акрилові фарби). Високотемпературний подвійний випал надає природній глині міцність і стійкість до води та вогню і перетворює її в кераміку, при цьому зберігає всі чарівні властивості глини як носія сили оберега.

Так як це ручна робота, талісмани і амулети з однаковим рунічним символом відрізняються один від одного розміром (від 22 мм до 35 мм в діаметрі), кольором, видом зворотного боку талісмана (на деяких є можливість написати Рунами своє ім'я і цим посилити його дію ). Тому при замовленні Ви можете вказувати свої побажання.

При описі сили Руни ТЕЙВАЗ використана література:
[1] Кайа А. Руни - ЛОКІД: М., 1998
[2] Песчел Л. Руни-ФАІР: М., 2014
[3] Хшановская А. Містерія Рун – Харків, 2005

Вартість пересилання ( оплачується покупцем ) по Україні в січні 2023 року була така:
- Нова Пошта ( доставка 1-2 дня ) – на поштомат чи на відділення – 55 грн.
- Укрпошта ( доставка близько 4 днів ) - 36 грн
Додаткові характеристики:
Колір: Бежевий
Колір: Білий
Колір: Коричневий
Тематика малюнка/форми: Кругла форма

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?