Всі категорії
Додати товар

Кавник/заварювальний чайник — френч-прес ringel nettle 600 і 1000 мл

420 грн
Опис

Універсальний кавовик/заварювальний чайник — френч-прес RINGEL Nettle 0,6 л. призначений для приготування чаю та кави об'ємом 600 мл. Корпус заварника виготовлений із високоякісної неіржавкої сталі та пластику. Корпус еаварника має дзеркальне полірування. Колба френч-преса виготовлена з термостійкого скла високої якості Thermix — це високоякісне боросилікатне скло нового покоління, бездоганної якості, підвищеної стійкості до перепадів температур. Максимальна робоча температура 300 °C... Поршень колби із сітчастим металевим фільтром щільно прилягає до стінок заварника, дає змогу якісно та ретельно відфільтрувати заварку та частинки чаю. Френч-прес зручний і простий у догляді, для миття можна використовувати посудомийну машину. Зовнішній вигляд ергономічний і функціональний. Упакований у кольорову фірмову подарункову коробку.

Кавник/заварювальний чайник — френч-прес RINGEL Nettle характеристики:

Корпус виготовлений із високоякісної неіржавкої сталі 18/10, гарантія високої якості й експлуатаційних властивостей, ручка та кришка колби з термостійкого пластику чорного кольору.
Корпус має та має дзеркальне полірування.
ДОСТУПНО:
Об'єм френч-пресу: 600 мл. - 420 грн.
Об'єм френч-пресу: 1000 мл. - 490 грн.
Колба виготовлена з високоякісного термостійкого боросилікатного скла, що має підвищену стійкість до перепадів температур. Максимальна робоча температура до 300 °C.
Колба має зручний носик для легкого наливання.
Поршень колби із сітчастим фільтром. ретельно фільтрує заварювання та частинки чаю притискає плавальне листя й кавову гущу до дна скляної колби, зберігаючи колір, смак і аромат напою.
Зовнішній вигляд заварника має ексклюзивний дизайн, високу естетичну функціональність.
Постачається в подарунковому пакованні.
Френч-прес придатний для миття в посудомийній машині.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Нержавіюча сталь Скло

Схожі товари