Всі категорії
Додати товар

Термос вакуумний з чашкою cup 925 500мл

206 грн
Опис

Опис

Термос із чашкою – компактний набір для туристів та мандрівників.

Термос допоможе мандрівникові в холодні дні, коли хочеться зігрітися за допомогою гарячого напою. Термос та чашка виконані з високоміцних матеріалів, що робить їх незамінними та надійними аксесуарами у непростих похідних умовах.

Набір відрізняється відносно легкою вагою та компактними розмірами, що дозволяє комфортно переносити його у туристичному рюкзаку.

У герметичний термос можна налити чай, каву або інший гарячий напій. Завдяки вражаючим теплозберігаючим властивостям аксесуара, можете не перейматися тим, що через певний проміжок часу напій стане холодним.

Набір включає термос із нержавіючої сталі об'ємом 500 мл та чашка з нержавіючої сталі об'ємом 70 мл. Термос дуже добре сидить у руці. Корпус – поверхня матова, шорстка, зовсім не ковзає в руці.

Двошарова вакуумна колба термоса виготовлена ​​з харчової нержавіючої сталі, матова поверхня легко миється. Між корпусом та колбою знаходиться пласт вакууму, завдяки якому термос зберігає температуру напою.

Компактні кружки мають зручну ручку та виглядають дуже круто! Гуртки виготовлені з харчової нержавіючої сталі та пластику (зовнішня накладка та ручка).

Подарунковий набір термос і кухоль є відмінним вибором і відмінно підійде як подарунок, оскільки він не тільки виглядає приємно.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Чорний

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?