Всі категорії
Додати товар

Силіконова форма принцесу маленька tupperware тапервер

550 грн
Опис

Мала силіконова форма «Принцеса» мала ідеально підходить для випікання страв на 2-6 порцій.

У ній можна приготувати картопляну запіканку або піцу, рибу або м'ясо, заливний грибний пиріг або інші пироги з різною начинкою, шарлотку або пиріг з начинкою, кекси, чудові фруктові або шоколадні торти та інші апетитні страви тепер стануть частиною вашого меню.

У наших силіконових формах Ви не тільки спічете чудовий торт, а й заморозите холодний десерт або приготуєте запіканку в мікрохвильовій печі.

Силіконова форма призначена для випікання класичних відкритих пирогів із м'ясом або капустою, яблуками, хліб, сиру, м'ясну або овочеву запіканку, шарлоток із яблуками або мандаринами, тортів, тістечок, пудингів та інших виробів у духовій шафі, електричній або газовій духовці, приготування страв у мікрохвильовій печі (без увімкнення режиму "гриль"). Температурний діапазон від -25° до +220 °C і тому її можна ставити в духову шафу з холодильника або з морозильної камери.

У ній Tupperware можна приготувати желе, заливне або заморозити морозиво.
Силіконова форма має антипригарні властивості: її не потрібно змащувати олією, присипати борошном або манною крупою, страва буде здоровішою та менш калорійною.
Висока еластичність матеріалу, з якого виготовлена силіконова форма, дає змогу легко витягти готову випічку.
Легко та просто приготувати в силіконовій формі навіть найхитріший рецепт, святковий торт або пиріг. Адже ніщо не може зрівнятися зі справжньою домашньою випічкою! Ваша кухня наповниться чудовими ароматами та захопливі аромати випічки зберуть за столом Ваших близьких, які будуть слухняними Вашими кулінарними рецептами. Ваші досягнення оцінять Ваша сім'я, улюблені та близькі Вам люди: вони насолодяться Вашим неперевершеним випічкою! Адже навіть найпростіший рецепт у цій формі виходить кулінарним шедевром.

Перед першим використанням треба вимити силіконову форму теплою мильною водою та просушити.
Форму можна мити в посудомийній машині м'яким мийним засобом. Перед зберіганням форму треба просушити.
Вага: 0.08 кг
Розміри (Д x Ш x В):16.00 x 16.00 x 2.00 см
Відсилання після оплати кріплень або новою поштою

СИЛІКОНОВА ФОРМА МІНІ ПРИНЦЕСА 16,2 X 2,4 СМ

Силіконова форма міні Принцеса 16,2 x 2,4 см

Опис товару
Форма виготовлена із силікону — гнучкого, термостійкого й антипригарного матеріалу. Діапазон температур, які може витримати виріб, становить від -25 до +220 градусів. Завдяки можливості витримувати великий перепад температур силіконову форму можна ставити в духовку газової або електричної плити, готувати в мікрохвильовій печі, не використовуючи режим «гриль» або заморожувати готові страви в морозильній камері.

Силікон — дуже еластичний матеріал, тому ви легко можете витягти випічку з форми. Потрібно дати виробу 5 хвилин, щоб охолонути, потім злегка розтягнути краї, щоб випічка відошла від стінок, і перевернути форму.

Виріб не потрібно змащувати олією або вершковим маслом, не треба застилати пекарським папером, щоб випікання не пригоріло. Завдяки антипригарним властивостям силікону ваші страви будуть здоровішими та менш калорійними.

У цій силіконовій формі зручно готувати пироги, запіканки, бісквітні коржі для тортів. Для цього помістіть виріб на деко, злегка змащуйте водою, заповніть приготованим тістом і поставте в духовку.

Завдяки термостійкості та здатності витримувати великі перепади температур ви можете приготувати в цій формі желе, пудинги, холодець або заливне.

Щоб форма слугувала вам довше, перед першим застосуванням добре промийте її теплою водою та просушіть. Не використовуйте для миття виробу жорсткі щітки й абразивні порошки. Щоб витягти випічку з форми, не використовуйте колючі та різальні предмети. Не ставте виріб на відкритий вогонь і не використовуйте під час режиму «гриль».
відправка після повної оплати кріплень або новою поштою

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Силікон

Схожі товари