Переваги:
• Розпухле за допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості,
залишаючись під час смаження м'яким і соковитим.
• Під час оброблення тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж під
час оброблення молотком, а сполучні тканини, навпаки, максимально руйнуються.
• Теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо
просмажується набагато швидше та рівномірніше.
• Під час теплового оброблення таке м'ясо не втрачає в вазі, а час
приготування його неабияк скорочується.
Як користуватися:
• Перед використанням пристосування для відбивання м'яса вперше його
рекомендується промити. Покладіть м'ясо на обробну дошку.
• Обережно притисніть тендерайзером шматок м'яса. Уникайте розміщення приладу
над кістками.
• Повторіть процес на всій поверхні м'яса 4-5 разів. Для товстих шматків м'яса
потрібно перевернути шматок та повторити процедуру ще раз. Можете додати
спеції — леза введуть їх усередину м'яса. Промивайте тендерайзер після кожного
використання.
• Виріб змащуйте ножі невеликою кількістю олії, щоб забезпечити плавну роботу.
Характеристики:
• Розмір: висота 19 см, діаметр 5см;
• Кількість голок: 24;
• Матеріал лез: нержавіюча сталь;
• Матеріал корпусу: пластик;