Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Машинка для приготування суші та ролів perfect roll sushi

119 грн -17% 99 грн
Опис

Машинка для приготування суші та ролів Perfect Roll Sushi Приготування суші ще не було таким пробачимо і швидким. Представляємо Вашій увазі Perfect Roll Sushi. Саме з ним Ви зможете приготувати ідеальні ролі. Завдяки цій революційній знахідку Ви будете ласувати делікатесами азіатської кухні, і найголовніше – не виходячи з дому. З таким помічником на кухні Ви приготуєте самі смачні ролі з різноманітних продуктів. Придумуйте різні начинки для Ваших суш, наповнюйте їх лососем, авокадо, ананасом, або огірком. Тепер приготування самих оригінальних і апетитних ролів у Ваших руках. СPerfect Roll ЅиѕһіВы зможете швидко накрутити Ваші улюблені ролі. Вам треба всього лише покласти в машинку необхідні інгредієнти, натягнути тасьму і зафіксувати її кінець з центру, потім потягніть інший кінець стрічки з ручкою і рол готовий. Втілюйте свої ідеї і нові рецепт в життя. Кухонні машинка Perfect Roll Sushi– це гарантія смачних ролів, а також загальне заняття для всієї родини. Кожна Ваша вечірка або будь-яке інше захід стане ще кращим після того, як Ви порадуєте гостей професійно приготованими ролами з різноманітними начинками. Збирайте друзів, знайомих, яких Ви давно не бачили і дивуйте їх незвичайними делікатесами.

Сприбором для приготування ролів Perfect Roll Ѕиѕһіможно також приготувати не тільки суші. Будь-які інші рулети – під силу революційної машинці. Наприклад, покладіть в середину приладу сир, у який можна закрутити оливки, ковбасу, помідор, або будь-який інший інгредієнт. Фантазуйте і готуйте закуски всіляких видів.

Машинка для приготування суші в домашніх умовах Perfect Roll Sushi– це також експерт з десертів. Виберіть продукти на Ваш смак і закручуйте смачні роли: наприклад підготовленої форми млинці наповнені фруктами або джемом.

Perfect Roll Ѕиѕһіможно поміщати в миючу машину разом з рештою посудом, а також мити вручну.

Прилад для приготування ролів Perfect Roll Ѕиѕһістанет незамінним помічником в приготуванні оригінальних страв, який буде Вам служити довго і надійно.

 

Розміри машинки: 18,5 х 7,8 х 6,2 див.

Матеріал: пластик.

Колір: чорний.

Комплектація.

- Машинка Perfect Roll Sushi.

- Інструкція.

- Картонна упаковка

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize