Всі категорії
Додати товар

Дошка обробна 3 в 1 chopper, дошка обробна складана, миска дошка, дошка для кухні,...

215 грн
Опис

Якісне кухонне начиння має попит завжди. Адже набагато приємніше готувати їжу, коли довкола цього сприяє атмосфера та умови роботи. Ви точно не зможете пройти повз дошку для обробки продуктів Chopper, що може служити дошкою і одночасно мискою.

Chopper 3 в 1 буде служити кухонною дошкою для нарізки овочів та фруктів, м'яса та птиці, сирів та ковбас і навіть хліба. А потім Ви легким рухом можете трансформувати дошку на миску і далі працювати з продуктами.

Обробна дошка 3 в 1 може стати дуже вдалою покупкою, яка дозволить заощадити Вам простір у шафі, час миття посуду та кошти. Ви можете за допомогою одного приладу “вбити 2 зайців”: і помити продукт і обробити його.

У конструкції передбачені ручки для зручнішого використання (перенесення страв/продуктів або, для того щоб повісити на гачок дошку).

Дошка-миска виконана з матеріалів високої якості, придатних для роботи з продуктами харчування. Дизайн Chopper 3 в 1 сучасний та ергономічний, до того ж дуже компактний у складеному вигляді. Каркас дошки зроблений із міцного пластику, а складна частина для миски із щільного, але гнучкого силікону. Матеріали не вбирають запахи, не токсичні та екологічно чисті, а колір продуктів харчування не залишається на дошці. Також матеріали стійкі до різних температур. Дошка-миска Chopper 3 в 1 представлена в комбінації білого та сірого кольору.

Миска Chopper служить чудовою стравою для сервірування салатів, фруктів та овочів на стіл. І таку ємність можна використовувати як органайзер для кухонних приправ, соусів та іншого.

Дошка зі складною мискою буде незамінною на пікніку або в туристичному поході, оскільки займе мало місця і дозволить добре промити продукти.

Навіть не сумнівайтеся, що миска і за сумісництвом дошка Chopper 3 в 1 захопить будь-яку господиню. З цього сміливо купуйте її на подарунок з будь-якого приводу, навіть просто, щоб виявити турботу про улюблену маму, бабусю, сестру або дружину.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Пластик

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?