Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Масажна подушка massage pillow 8 масажних ролика інфрачервоний роликовий масажер для...

518 грн
Опис

Водії, що здійснюють тривалі переїзди, протягом яких шийні м'язи особливо напружені, оцінять перевагу подушки-масажера QY-8028. Подушка-масажер розслаблює м'язи шиї, плечей та спини. Функція масажу стимулює приплив крові до голови, що знімає почуття втоми та схильність до сну, бадьорить та піднімає тонус. Легко приведена в дію подушка-масажер з автоматично змінюючими напрямок руху роликами протягом 20-хвилинного циклу роботи допоможе усунути дискомфортні відчуття в області шиї та розслабити шийні м'язи, крім того, дозволить ефективно використовувати час, проведений у пробках, та в періоди короткочасного відпочинку у час подорожі.

У домашніх умовах використання масажної подушки також зручне і не потребує додаткового часу – нею можна користуватися під час читання або перегляду телевізора.

Спеціально розроблений ергономічний дизайн та адаптер, що працює від прикурювача, роблять подушку-масажер незамінним попутником у далеких поїздках на автомобілі.

Масажна подушка QY-8028 - одна з найвдаліших моделей масажних подушок, що випускаються в даний час. Використовувати її можна як в автомобілі, коли від довгого сидіння в одній позі затікають м'язи і особливо м'язи шиї, так і вдома після трудового дня. Втім, масаж корисний і приємний у будь-який час!

Стильний ергономічний дизайн з ефектним підсвічуванням, висока ефективність у поєднанні з великою варіабельністю масажних програм, роблять масажну подушку зручною та приємною для використання у будь-якому місці.

У масажну подушку вбудовані 6 масажних ролика, які в поєднанні з інфрачервоним випромінюванням забезпечують масаж глибоких тканин, ефективно знімають м'язову напругу, втому, покращують мікроциркуляцію, знімають синдром шиї, що затекла. Масажні ролики повертаються автоматично, даруючи вам справжнє, глибоке, ні з чим не порівнянне почуття розслаблення та млості.

Після 20 хвилин роботи масажна подушка автоматично вимикається, тому вам не потрібно контролювати тривалість процедури.

Переваги масажної подушки з інфрачервоним підігрівом:

Розслаблює м'язи шиї, плечей та спини
Знімає почуття втоми
Піднімає загальний тонус
Позбавляє від сонливості
Ергономічний дизайн
Користуйтеся вдома, в офісі та автомобілі
6 масажних ролика
Інфрачервоне випромінювання
Автовідключення через 20 хвилин

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
toyvo.ua
toyvo
Супер-продавець
Одеса
86% виконаних замовлень
Була