Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Ручний подрібнювач овочів з контейнером, slap chop

179 грн
Опис

Ручний подрібнювач овочів з контейнером, Slap Chop Ручної подрібнювач продуктів – це багатофункціональний прилад, який знадобиться для швидкої і легкої нарізки продуктів. За допомогою цього кухонного інструменту ви подрібніть інгредієнти для приготування різних страв – салатів, бутербродів і тостів, піци і пасти, супів, десертів. Просто використовувати Вам не доведеться робити багато зайвих і складних рухів. Все, что нужно - это просто нажать на ручку с пружинной фиксацией, которая приведет в действие W-образный нож. Чем чаще вы нажимаете на рукоять, тем мельче становится пища. Такое простое управление позволит с легкостью измельчить любой продукт за считанные секунды.

Руки защищены от порезов

Лезвие овощерезки изготовлено из нержавеющей стали и находится в защитном цилиндре, который убережет пальцы рук от случайных порезов. Корпус ручного измельчителя продуктов выполнен из пластика, легко моется.

Пластиковый контейнер

Нижняя крышка изделия служит контейнером для измельчения небольшого количества продуктов. Чтобы не поцарапать столешницу и не пачкать разделочную доску, просто сложите продукты в контейнер. Он отлично подойдет для тщательного измельчения продуктов, например, шоколада и орехов.

Особенности:

Легкая и быстрая нарезка продуктов.

Поможет измельчить мясо, фрукты и овощи.

Отлично подойдет для нарезки лука и чеснока, руки не будут неприятно пахнуть. Характеристики: Матеріал: пластик, нержавіюча сталь; Розміри (ДхШхВ): Подрібнювач - 25х8,5х8,5 см; Контейнер – 8,5х8,5х4 см; Колір: білий; Вага: 0,26 кг Додаткові характеристики: Тип товару: терки, овочерізки; Призначення: для подрібнення продуктів; Бренд: Slap Chop; Виробник: Китай; Упаковка: картонна коробка; Розміри в упаковці (ДхШхВ): 25х9х10 см; Вага в упаковці: 0,315 кг.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize