Ніж універсальний Grossman Sashimi 015 SH
Що таке універсальний ніж і навіщо він потрібний
Універсальний ніж – один із найкорисніших на домашній кухні. У повсякденності
часто виявляється, що шеф-ніж занадто великий і надмірний там, де просто
потрібно різати разок і відкласти ніж. Тому універсальний ніж дещо менший і
легший за шефа. Але це зовсім не означає, що він менш корисний та важливий.
Навпаки, у звичайній домашній кухонній рутині можна використовувати його
навіть частіше, ніж інші ножі.
Звичайно, кожен кухар скаже, що головний ніж на кухні має бути і найякіснішим.
І нехай на домашній кухні ковані ексклюзиви для профі часто виглядають деякою
надмірністю, все ж таки рішення купити шеф-ніж з якісної нержавіючої сталі за
розумною ціною буде цілком розумним. І саме таким оптимальним варіантом, що
поєднує доступну ціну з гідним виконанням та є кухонні ножі від GROSSMAN.
Всі ножі серії GROSSMAN Sashimi мають свою назву не просто так. Вони дійсно
виконані у дизайні, характерному для японських кухонних ножів. А значить їх
відрізняє витончений лаконічний стиль та практичність. Особливо привертають
увагу характерні «японські» рукояті. Їхні обриси – плід практичного досвіду
поколінь японських кухарів. Незважаючи на всі досягнення сучасних дизайнерів,
саме така форма досі є найзручнішою для рук багатьох людей.
До того ж у такій рукояті немає щілин, які можуть забруднитися. Немає
заклепок, які можуть відлетіти та випасти. Нема накладок, які можуть
розбовтатися. Це той самий, характерний для японців випадок, коли простота
приносить із собою надійність та красу.
Матеріал рукоятей – міцний зносостійкий пластик, стійкий до дії води, хлору та
миючих засобів.
Цей ніж виготовлений із нержавіючої сталі 1.4116 Krupp.
Нержавіюча сталь 1.4116 виготовляється німецькою компанією Thyssen-Krupp. Це
одна з найвідоміших і найпопулярніших сталей для кухонних та медичних ножів у
Німеччині та високорозвинених країнах по всьому світу.
Її переваги:
- корозійна стійкість;
- міцність та відмінна зносостійкість;
- стійкість до виникнення плям;
- краща (ніж у більшості сталей цього класу) тривалість збереження гостроти леза.
Ножі та клівера зі сталі 1.4116 – приклад справжньої європейської якості.
Розумне та надійне вкладення грошей. Ножі серії GROSSMAN Sashimi порадують у
роботі та правильно прослужать довгі роки.
- Замок клинка: Фіксований
- Тип сталі клинка: Сталь 1.4116 Krupp (55-56 HRC)
- Матеріал рукояті: Пластик
- Довжина леза: 130 мм
- Довжина у розкладеному положенні: 244 мм
- Маса: 91 г