Всі категорії

Набір кухонних ножів grossman bryant

3200 грн
Опис

Набір кухонних ножів Grossman Bryant складається з:

- Шеф-ніж - 330 мм
- Хлібний ніж - 330 мм
- Ніж для нарізки м'яса - 325 мм
- Сантоку - 310 мм
- Універсальний ніж - 235 мм

Переваги набору:

Bryant - практичний та сучасний набір якісних ножів для кухні.

- Клинки всіх ножів у цьому наборі виготовлені із нержавіючої сталі марки 1.4116 від німецької компанії Tussen Krupp AG. Ця сталь популярна у всій Європі. Ножі з неї міцні, довго залишаються гострими та практично не іржавіють.
- Всі ножі мають продуманий ергономічний дизайн. Працювати ними буде приємно та невтомно. Ножі виглядають підкреслено сучасно та стильно. Рукоятки із міцного пластику не бояться впливу вологи. Вони набагато практичніші і довговічніші, ніж традиційні дерев'яні накладки.
- Підставка виготовлена із якісного натурального дерева. Вона стійка, міцна та компактна. Вона легко знайде собі потрібне місце навіть на найменшій кухні.
- У дні підставки виконані дренажні отвори. Ножі зберігатимуться в сухості та прослужать довго.

Усі ножі у цьому наборі виготовлені з якісної німецької сталі 1.4116. Це
справжнісінька круппівська нержавіюча сталь! Вона добре чинить опір корозії,
міцна і надійна.

Вироби із 1.4116 довговічні. Це справжній європейський рівень якості. А ще ця
сталь довго зберігає свій блиск і гарно дзвенить!

Шеф-ніж

Шеф-ніж ще називають кухарським. Це - головний ніж на будь-якій кухні та
головне знаряддя праці кожного шеф-кухаря.

Шеф-ніж допоможе нарізати буквально все, що завгодно в будь-яких кількостях. А
зручні рукояті ножів із набору Bryant зроблять цю роботу максимально
невтомною.

Ще однією цікавою особливістю цього Шеф-ніж є його одностороннє заточення.
Такий переріз клинка запозичено у японських кухонних ножів. Воно забезпечує
дуже акуратний, чистий різ. А також полегшує заточування ножа до виняткової
гостроти.

Сантоку

Ніж Сантоку придуманий японцями в 20-му столітті. Це дуже зручний і простий у
роботі універсал, що відмінно «працює» по зелені та морепродуктам.

Але і з багатьма іншими завданнями санток також впорається з легкістю. Не
дивно, що на багатьох кухнях по всьому світу японський ніж успішно потіснив
європейського шефа.

Ніж для нарізки м'яса

Насправді цей ніж служить для акуратної нарізки не тільки м'яса, але і
ковбаси, шинки і навіть сиру. Різати їм великі овочі та фрукти (наприклад,
кавуни) теж дуже зручно.

Профіль у ножа для нарізки в цьому наборі такий самий, як і у шефа -
японський, односторонній. У чому полягають його переваги, ми вже розповіли.

Універсальний ніж

У цього ножа дійсно багато роботи над домашньою кухнею. Скрізь, де кухарський
ніж буде надто великий, універсальний ніж буде в саму пору. Просто разюче, як
часто буває потрібний саме він.

Ніж для нарізки хліба

Свіжий хліб, здобу та торти краще не різати, а пиляти. Так менше шансів
розкришити чи розчавити їх.

Саме тому клинок хлібного ножа такий схожий на пилку.

До речі, чудово підходить такий ніж і для акуратного нарізування соковитих
фруктів. Або ж навпаки, розпилювання дуже твердих овочів, на кшталт гарбуза.

- Замок клинка: Фіксований
- Тип сталі клинка: Сталь 1.4116 Krupp (55-56 HRC)
- Матеріал рукояті: Пластик
- Маса колоди: 2450 г

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Тип:
Європейський шеф-ніж Японський шеф-ніж (Сантоку) Універсальний ніж
Призначення:
Для овочів Для хліба
Особливості:
Ергономічна форма руків'я Набір

Схожі товари