Всі категорії

Професійний японський кухонний ніж.

385 грн
Опис

Професійний японський кухарський кухонний ніж із неіржавкої сталі, для оброблення м'яса, нарізання риби та овочів і фруктів із неіржавкої сталі. Ручка та лезо ножа литі, суцільнометалічні. Ніж виготовлений із високоякісної неіржавкої сталі 3Cr13, що забезпечує його довговічність і стійкість до пошкоджень. Процес виготовлення: Ніж проходить суворий процес загартування, який підвищує гостроту та твердість леза, зберігаючи водночас достатню міцність для чудової різальної здатності, лезо виготовлене з кованої вуглецевої сталі, які в процесі поліруються та сатинуються, що забезпечує надзвичайно гострі крайки ножа, які зберігають гостроту впродовж тривалого часу за щоденного інтенсивного використання. ПАРАМЕТРИ ВИРОБУ: Тип ножа: Кухарські ножі. Материал лезвия: Stainless Steel.
Товщина леза: 2,0 мм
Матеріал леза: неіржавка сталь 3Cr13Mov
Твердість леза: 56±2HRC
Оздоблення леза: поліроване.
Ручка: дерево.
Використання: рубка м'яса, нарізання овочів, кухонні ножі м'ясника та шеф-кухаря.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Матеріал:
Нержавіюча сталь
Тип:
Японський шеф-ніж (Сантоку)
Призначення:
Для овочів Для риби

Схожі товари