Машинка для нарізки локшини (локшинорізка)
Опис
Домашня локшина – сама смачна, ситна і натуральна!
Тісто з напівфабрикатів, несмачні магазинні макарони... Набридло? Шукаєте
спосіб готувати смачні домашні блюда для усієї сім'ї?
Локшинорізка – відмінний спосіб самостійного приготування локшини!
Тепер Ви зможете смачно і ситно нагодувати свою сім'ю і гостей, адже
куплені в магазині напівфабрикати не йдуть ні в яке порівняння з домашньою
їжею! Локшинорізка дозволить Вам нарізати тісто різної товщини.
Домашня локшина ― швидко і якісно!
Робити локшину з допомогою лапшерізки дуже просто. Готуючи тісто, замість
води Ви можете використовувати яйця, щоб локшина була повітряної і апетитною.
Потім швидко прокатываете готове тісто через спеціальні насадки приладу для
нарізування локшини.
Ось і все – тепер готуйте локшину так, як Ви любите! Локшинорізка
виготовлена з якісної нержавіючої харчової сталі, а знімний блок нарізних
валів дозволяє чистити лапшерезку швидко і без особливих зусиль
Технічні характеристики:
Ширина локшини 2 мм і 6 мм
Ширина валика тісторозкатки 140 мм
Регулятор товщини тесту має 6 положень
Товщина раскатываемого шару 0,2 - 2,2 мм
Габаритні розміри:
― висота 130 мм
― ширина 200 мм
ться валик для тонкої розкочування тіста, 9 налаштувань для вибору товщини
тіста і кілька налаштувань для вибору ширини тесту, що дозволить Вам готувати
унікальні і дуже смачні продукти.
― довжина 200 мм
Як приготувати смачну домашню локшину з Pasta Machine?
1. ## Замісіть тісто для локшини – воно не повинно липнути до рук або столу;
2. ## Встановіть машинку для локшини на рівну поверхню;
3. ## Задайте потрібну товщину тесту за допомогою круглої рукояті;
4. ## Розмістіть шматок тіста між раскаточными валиками машинки і крутите ручку;
5. ## При необхідності повторіть процедуру для отримання пласту необхідного розміру;
6. ## Розкатане тісто пропустіть через ріжучі ролики, попередньо переставивши ручку;
7. ## Нарізану локшину відваріть в підсоленій воді протягом 3-5 хвилин і подайте разом з соусом або салатом.
Не мийте машинку, а очищайте її за допомогою серветок і щіток. Приємного
апетиту!
Зверніть увагу! Якщо тісто буде занадто м'яким і липким – машина не зможе
розкачати його. Потрібно додати трохи борошна. А якщо ріжучі вали не
справляються зі своїм завданням-за сухості тесту – трохи змочіть пласт водою.
Купити недорогу Pasta Machine, призначену для розкочування і нарізки тіста,
найвигідніше саме у нас на сайті. Ми працюємо для того, щоб полегшити ваше
життя! Звертайтеся!