Це одна з найпопулярніших спецій у світі. Повару часто використовують цю
пряність у своїх стравах, і це не випадково. Якщо за кілька хвилин до
закінчення приготування м'ясних і рибних страв, соусів і паштета додати листя
материнки, то продукти набудуть яскравого смаку та тонкого аромату. Зазвичай
для приготування спеції використовуються листя та квіткові нирки. Іноді свіже
листя можуть додати до салатів, фарш, овочевих страв і соусів. Душиця має
лікувальні властивості, тому її часто додають як приправу до чаю, щоб посилити
смак і отримати корисні для організму елементи. Для консервації грибів,
капусти та огірків це корисна та незамінна річ, яка забезпечить готовим
продуктам довгострокове зберігання.
Величезний вибір прянощів і спецій на сайті магазину:
https://horoshaya-kuhnya.***********************************