Сушене манго є смачним і корисним перекусом між основними прийомами їжі.
Цей сухофрукт додають в десерти, морозиво, а також в м'ясні або овочеві страви, що надає їм неповторного аромату.
У сушеному манго містяться 12 амінокислот, вітаміни і мінеральні речовини.
Вживання сухофруктів сприятливо впливає на серцево-судинну систему завдяки наявності в складі великої кількості калію.
Манго багаті на залізо - елемент, який бере участь в процесі кровотворення, підвищує рівень гемоглобіну в крові.
Поєднання вітамінів групи В, D і Е покращує роботу головного мозку.
Сушене манго містить вітамін А, який необхідний для зору, здоров'я кісток і шкіри.
Корисний сухофрукт для шлунково-кишкового тракту, оскільки в ньому багато харчових волокон.